Rouge aşkım o oadra haklısın ki elimde değil yani çok seviyorum. Mesela sinirleniyorum ya olay aninda ona sinirlenmiyorum biliyor musun? Sinirim kendime oluyor kendime o kadar kızıyorum ki nasıl ya ben kendimi nasıl bu konuma getirdim. Nasıl bı adama bu kadar bağlandım diye. Haketmiyor beni hep diyorum ona haketmiyor ve bunun farkındayım. Evet kötü bir insan değil içkisi yok kumarı yok vs vs. Ama herşeyi sorun yapıyor herşeyi. Ben burda diyorum ya sadece cinsellik üzerinden konuşuyorum. Bunu da hep diyorum ama evliliğe gelince konu içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor. Hatanın nerede olduğunu bulamıyorum biliyor musun? Eşimin kişiliği hatalı gibi. Elbette bende mükemmel değilim benimde kusurlarim vardır. Bende de eksik olan yanlar vardır ama evimizde hiçbir sorun yokkenbu kadar tartışmak normal mi ya. Bunu asla ona anlatamıyorum. Ya bı ara o kadar kötüydüm ki ardlem artık sinirden kafama vuruyordum ya. Kendime o kadar kizoyordum ki inanmasın. Bak söyle örnek vereyim sen dışarıdan bir göz olarak yorum yap tamam mı. Ama tarafsız ol onun açısından da bak. Ben bebeğim daha 4 5 aylık falan. Kızım da var zaten biliyorsun. Beni bir titreme tuttu ama nasıl kötüyüm. Hiçbir şeyim yoktu bir anda vucudum titremeye basım dönmeye midem bulanmaya başladı. Ama nefes alıyorum çocuk uyuycak agayimda sallıyorum ya ayağımı elimle destekliyorum o kadar kötu oldum. İlk defa işteyken aradım. Dedim ki çabuk gel ama konuşamıyorum yani fenalaştim resmen. Noldu falan dedim çok kötüyüm nolur gel ya birde karakol evimin yanında yani yürüme 5 dk bile değil. Oflaya puflaya kapattı telefonu arıyor noldu diye izin almaya çalışıyor ama gelmesi saatler sürdü. Neyse geldi kapıdan girdi ben o sırada zor bela oğlanı uyitmusum kızım uyanık. İçeri girdi anahtarla noldu bile demedi. Yanımdan geçti ben salonda yerdeyim yerdeee etrafimdan dolandı kızı aldı odaya gitti. İnsan demez mi yaaa noldu ya nolduuu neyin var oldun mu kaldın mı? Demedi biliyor musun. Aldı odaya gitti bende napim kalktım yavaş yavaş yatağa geçtim sonra oğlum uyandı beşiğinde onu salladım ama elelrim titriyor. Çocuğun sesini duyuyor gelmiyor kızla oynuyor. Ama ben öyle bi içim şişti ki bu mu ya dedim evlendigim adam uğruna herkezden vazgectigim adam. Kafamı kızın yatağına vurmusum kendimden geçtim o sinirle inan o kadar kötü oldum ki o kadar kötü oldum ki dedim al Allah’ım canımı ya ben bugün de olmessem daha da ölmem. Geldi bir anda iyilik meleği aşkım aşkım aşkım noldu gel yok söyle yok işte ben amire sinirlendim falan dedim ben kaç senedir seninle evliyim 2 hamilelik 2 bebek bakma lousalik ben me zaman gece seni aradım gel diye ya. Bu Allahtan reva mı yani. Sonra işte iylikler güzellikler. Ama benim içim çok buruk. Çok kızgınım. Bizim evliliğimiz öyle tuhaf ki oyle tuhaf ki bazen diyorum kendime acaba ben kötü şeyleri yaşayıp yaşayıp nasıl devam edebiliyorum. Bir evliliğin bitmesi için tek sebep aldatma dayak vs mi olması lazım. Yani bizim hayatımızda hep böyle sorunlar mi olucak hep ben çileden çıktıktan evde bir gür çıkardıktan sonra mı eşim beni görücek bana iyi davranicak. Ben ne yapayım yani şimdi konusmiyim mi onunla ne yapim
Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?
HurremSultan kesinlikle tarafsız sen haklısın bunu yapan baska biri bile olsa mesela bazen videolar goruyoruz yardım eden yok o insanlara bile öfke kusuyoruz kaldı ki seni görmezden gelip yardım etmeyen eşin olacak 😡tabiki bir evliligin bitmesi için illa aldatma vs olmasına gerek yok ben hic bir zaman bu düsüncede olmadım benim de yasım genc mantıklı nedenlerim var ama kendi haklarımı asla yedirmem ben mutlu olmak için evleniyorum anne olayım kahrını çekeyim asla bunun için bile giderim ama herseyimi garantiye aldım yani ben senin yerinde olsam yasım gencken kesinlikle eger o evlilikte zarar goruyorsam oldugum ortamı benden çaldıklarını hepsini bulunduğum ortamda kalarak geri alırdım kullanırdım bir nevi hakkım olanı alırım kendim odaklı olurdum beni düsünmüyorsa düşünmesin dünyadaki tek erkek mi ya ben ona mı bağlıyım bana böyle gelenin afedersin cehenneme kadar yolu var giderim kendimi geliştiririm calısırım cocugum biraz büyüyüp anaokuluna vs gidince bırakabilecegim biri varsa bırakırım o sürede de evde kendimi geliştiririm ortam olusturum tanıdık cevre yani onu bırakabilicegim kıvama getiririm kendimi ve bu sürede emin ol pesinde dolasıyorlar artık affedip affetmemek sana kalmıs ama senin hastalıgın bile onun elinde bu senin hatan ve sonucunda yine onun için kendine zarar veriyorsun yine kendine zarar veriyorsun ilk olarak kendini sev ve eşini yörüngenden cıkar cok fazla baglısın
HurremSultan inşallah canım benim
Rouge çok doluyum. Şu üniversite işini de bir halletseydim🙏 inan ise bile gitmek istemiyorum ya beni dışarıda rezil ediyor insanların yanında 🤧 ilk evlendigikde herşey daha kötüydü şuanda yine o zamanlara göre mukemmeeelll şuanda düşün yani. Ama şöyle ki elimi bağlıyor gözümü kör ediyor bir iyi davranıyor bir kötü işte bu döngüyü kırmam lazım artık kiramiyorum
HurremSultan ailenle aran nasıl peki
Rouge yani evlemdigimden beri hiç gidemeedim. Babamla konuşmuyorum annem zaten üvey. Onunla konuşuyorum ama. Babam yinede arkamda durur heranlamda. Ama işte konusmuyoruz kırgın bana haklı olarak.
HurremSultan babanla aran iyiyse sakın mesafe koyma araya ilişkini hep sıcak tut
HurremSultan Ya kuzum kıyamam sana 🥺
Rouge koydeler. Geçen 2 sene hamile olduğum için yasaktı gidemedim. Bu yaz da deprem oldu inşallah bu önümüzdeki yaz nasip olur. Seneler oldu babami gormeyeli
HurremSultan en azından iletişimi kesme azaltma insallah en kısa sürede görürsün🙏
HurremSultan insan katiline aşık oluyomuş bazen.
buzdankalpler bu yorum beni ağlattı biliyor musun. Öldürmek sadece bedenen olmuyormuş. İlla çekip vurması gerekmiyormus bir insanın bir insanı. Elleri ile dokunmadan da oldurebiliyormus diliyle bakışıyla… Çok üzgünüm şuanda keşke böyle olmasaydı hep guldurseydi beni. Keşke o gün ben olseydim de yolarimiz hiç kesişmeseydi
Rouge inşallah Allah bana nasip eder. Teşekkür ederim yazdigin için.
HurremSultan peki aynı durumu yaşamamız😏 biri banada el atsın
HurremSultan ve birsure sonra delisin deniliyor şuan o durumu yaşıyorum kendi enkaza sürükledi deli olan bn oldum kendisi çok normalmiş gibi ya aynı eşimden bahsediyorsunuz
HurremSultan seni üzmek istememiştim 😢 yazdığını okudukça aklıma gelen tek şey bu oldu. Birinin ruhunu öldürmek daha zalimce bana göre. Aslında tüm mutluluğu eşinde aramayı bıraksan mutluluğun kendinde olduğunu anlayacaksın. Bu arada saygı görmek istiyosan saygıyı hak ettiğine gerçekten inanman gerekiyor. Evliliğimin ilk yılları zor geçmişti saygıdan eser kalmayacak hale gelecekti ama önce kendime olan saygımdan çizgimi bozmadım. Eşim sesini yükseltti ben sakince karşılık verdim. Hatta şimdi bağırınca haklı mı oldun dediğimde hemen ses tonunu düşürdüğünü fark ettim. Bir defa sinir krizi geçirdi bir tartışmada kendimi unuttum o iyi olsun diye baktım 2. Tartışmada da aynısı oluyo kendi kendime paşa alışmış her götü yemediğinde kriz ayağı yapıcak demekki dedim zaten kötü haldeydim kendimi kaybetmemeye çalışıyodum. Git şu köşede ayıl bayıl kendime halim yok dedim beyfendi 5 dk içinde gayet iyi durumda geldi. Bazı davranışlar seni sindirmek için hassas noktalarını hemen göstermişsin buradan güç alıyo. Hassas noktalarını güçlü göstermeye bak derim. Ayrılamayacağımı biliyo demişsin. En en en büyük hatan bu. Bunu asla bilmemeliydi. Ne de olsa terkedemez düşüncesi öyle bir güç veriyor ki anlatamam. Sana bağırıyo mu odadan çık tüm gün bebeklerin sesi zaten yetiyo bir de senin bağırmanı mı dinlicem normal konuşabildiğinde gel de mesela. Çocuk terbiyesi verir gibi davranmak lazım bazen bu konuda çok ciddiyim
2minnosannesi aynen öyle ya yapıp yaopip noluyor ki sana diyorlar
buzdankalpler ya bu dediklerini bende biliyorum farkindayim. Mesela küfür ediyordu. Alışmış diğer kızlardan mesela kifure. Hakaret etmeye. Ben asla gelemem böyle şeylere. İmada bulunmlar yok ana babaya sovmeler hepsinde öyle büyük tepkiler verdim ki. Bir keresinde artık o kadar canıma tak etti ki densiz konusmassi göğsüne doğru ittim tırnak izim.cikmisti yani ben izin vermedigim için şuanda küfür edemez ağır konuşamaz benimle. Benim saygıdan kastım o değildi zaten. O ilk baştaki masumlugu istiyorum. Bana kiyamayan adam geri gelsin istiyorum
HurremSultan bizim önce kendi saygımızı kazanmamız şart tamam sewiyolaf biliyoruz ama anı parlaması aninsinirlenmesi bnde ki sewgisinide tüketiyor sinirlenip bağırıp cagiriyorum bu sefer çocuklar etkileniyor takmamayi ogrenecegiz
HurremSultan bi cevap bulursan banada soyle lutfen