Rouge yani evlemdigimden beri hiç gidemeedim. Babamla konuşmuyorum annem zaten üvey. Onunla konuşuyorum ama. Babam yinede arkamda durur heranlamda. Ama işte konusmuyoruz kırgın bana haklı olarak.
Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?
HurremSultan babanla aran iyiyse sakın mesafe koyma araya ilişkini hep sıcak tut
HurremSultan Ya kuzum kıyamam sana 🥺
Rouge koydeler. Geçen 2 sene hamile olduğum için yasaktı gidemedim. Bu yaz da deprem oldu inşallah bu önümüzdeki yaz nasip olur. Seneler oldu babami gormeyeli
HurremSultan en azından iletişimi kesme azaltma insallah en kısa sürede görürsün🙏
HurremSultan insan katiline aşık oluyomuş bazen.
buzdankalpler bu yorum beni ağlattı biliyor musun. Öldürmek sadece bedenen olmuyormuş. İlla çekip vurması gerekmiyormus bir insanın bir insanı. Elleri ile dokunmadan da oldurebiliyormus diliyle bakışıyla… Çok üzgünüm şuanda keşke böyle olmasaydı hep guldurseydi beni. Keşke o gün ben olseydim de yolarimiz hiç kesişmeseydi
Rouge inşallah Allah bana nasip eder. Teşekkür ederim yazdigin için.
HurremSultan peki aynı durumu yaşamamız😏 biri banada el atsın
HurremSultan ve birsure sonra delisin deniliyor şuan o durumu yaşıyorum kendi enkaza sürükledi deli olan bn oldum kendisi çok normalmiş gibi ya aynı eşimden bahsediyorsunuz
HurremSultan seni üzmek istememiştim 😢 yazdığını okudukça aklıma gelen tek şey bu oldu. Birinin ruhunu öldürmek daha zalimce bana göre. Aslında tüm mutluluğu eşinde aramayı bıraksan mutluluğun kendinde olduğunu anlayacaksın. Bu arada saygı görmek istiyosan saygıyı hak ettiğine gerçekten inanman gerekiyor. Evliliğimin ilk yılları zor geçmişti saygıdan eser kalmayacak hale gelecekti ama önce kendime olan saygımdan çizgimi bozmadım. Eşim sesini yükseltti ben sakince karşılık verdim. Hatta şimdi bağırınca haklı mı oldun dediğimde hemen ses tonunu düşürdüğünü fark ettim. Bir defa sinir krizi geçirdi bir tartışmada kendimi unuttum o iyi olsun diye baktım 2. Tartışmada da aynısı oluyo kendi kendime paşa alışmış her götü yemediğinde kriz ayağı yapıcak demekki dedim zaten kötü haldeydim kendimi kaybetmemeye çalışıyodum. Git şu köşede ayıl bayıl kendime halim yok dedim beyfendi 5 dk içinde gayet iyi durumda geldi. Bazı davranışlar seni sindirmek için hassas noktalarını hemen göstermişsin buradan güç alıyo. Hassas noktalarını güçlü göstermeye bak derim. Ayrılamayacağımı biliyo demişsin. En en en büyük hatan bu. Bunu asla bilmemeliydi. Ne de olsa terkedemez düşüncesi öyle bir güç veriyor ki anlatamam. Sana bağırıyo mu odadan çık tüm gün bebeklerin sesi zaten yetiyo bir de senin bağırmanı mı dinlicem normal konuşabildiğinde gel de mesela. Çocuk terbiyesi verir gibi davranmak lazım bazen bu konuda çok ciddiyim
2minnosannesi aynen öyle ya yapıp yaopip noluyor ki sana diyorlar
buzdankalpler ya bu dediklerini bende biliyorum farkindayim. Mesela küfür ediyordu. Alışmış diğer kızlardan mesela kifure. Hakaret etmeye. Ben asla gelemem böyle şeylere. İmada bulunmlar yok ana babaya sovmeler hepsinde öyle büyük tepkiler verdim ki. Bir keresinde artık o kadar canıma tak etti ki densiz konusmassi göğsüne doğru ittim tırnak izim.cikmisti yani ben izin vermedigim için şuanda küfür edemez ağır konuşamaz benimle. Benim saygıdan kastım o değildi zaten. O ilk baştaki masumlugu istiyorum. Bana kiyamayan adam geri gelsin istiyorum
HurremSultan bizim önce kendi saygımızı kazanmamız şart tamam sewiyolaf biliyoruz ama anı parlaması aninsinirlenmesi bnde ki sewgisinide tüketiyor sinirlenip bağırıp cagiriyorum bu sefer çocuklar etkileniyor takmamayi ogrenecegiz
HurremSultan bi cevap bulursan banada soyle lutfen
HurremSultan erkekler değişebiliyor sanırım iki yıllık ilişkim biteli bir ay oldu sizlerden tavsiyeler fikirler aldığım ilişkim… Hiç bitmeyecekhiç bitmeyecek hiç ayrılmayacağız gibi hissederdim ailem gibiydi bende onun ailesi gibi tabi. Herşeyi onunla beraber yapardım bi anda hayatımdan çıkınca damdan düşmüşe döndüm telefonu boşuna taşıyormuş gibi hissediyorum arayan soran medaj atan yok:) çok boş bi sebepten bitti ayrıldığımız günden iki hafta önce çok iyiydik saçma sapan bi olay yüzünden tartıştık güvenimi kaybettin kazanmak için çabalarsan düzeltebiliriz dedim allah var çabaladı ama ben güvenimi kıran o olayı kafamdan çıkaramadım bi sabah aradım yapamıyorum bitirelim diyip ağladım önce itiraz etti sonra peki sen bilirsin diyip kapattı akşamında çok düşündüm hiç yazmadı bitmesini istemiyorum demedi ertesi gün aradım gel ayak üstü de olsa konuşalım 2 yıldır beraberiz bu kadar basit değiliz çözmeye çalışalım gelicem ama hiçbirşey değişmeyecek dedi. Geldi konuştuk ikimizde düzeltmek için çabalayacağız dedik ayrıldık. Akşam eve geldikten sonra arkadaşı aradı sen ne söyledin bu çocuk böyle ağlıyor, kötü konuşmadım düzelticez diye anlaştık ayrıldık dedim. Telefonu aldı arkadaşından 1-1.30 saat konuştuk eskisi gibi olamayız hata ettik düzelticez demekle dedi helalleştik kapattık telefonu. Bir hafta geçti aradan spotifyım onun telefonunda da açık ne dinlediğini görebiliyorum sen de gittin ağlama yar verin benim sevdiğimi falan dinliyor. Heralde dedim pişman ama son konuşmada bitirmek isteyen taraf olduğu için yazmaya yüzü yok. Gurur murur siktir ettim yazdım gel etme anlaşılıyor ki ne sen bensiz yapabiliyorsun ne ben sensiz hayır dedi bir an önce birbirimizi unutup yolumuza bakalım. Bilmiyorum tabi arkadaşlarının ona başka kızları eklettiğini falan kızın birini buldum yazdım yok konuşmuyoruz dedi. Damdan düşmüşe döndüm ne yapacağımı şaşırdım aklım onda ortak arkadaşlarımız var haberini veriyorlar bisürü kuz eklemiş instagramdan ne oldu da bir haftada bu hale geldik bilmiyorum. Karşımda utancından dizleri titreyen adamın gözleri bana artık boş bakar oldu :) evlisiniz biraz sabret bekle bakalım belki kendiliğinden düzelir soğuk yapmadan ama belki sen soğuk yapmazsan kendi açar bu konuyu konuşmak ister umarım düzeltirsiniz aranızı 💕
HurremSultan bence saygı çok önemli bir şey. Bir kere kaybedilince geri kazanılması çok zor olur. Belki de hic olmaz bilemiyorum. Saygı olmayinca aşk sevginin de bir anlamı kalmıyor bence. İlk önce kişinin kendine saygısı olmalı, kendini kücük düşürecek hal ve hareketler yapmamalı ama insanoğluyuz, hepimizin hatası kusuru olabilir. Ama çabuk toparlamalıyız. Ben de cok fevri insanım, yeni evliyken ağzimdan salak manyak kelimeleri çıkıyordu ama eşim hep uyarıyordu beni, bir daha ağzindan o kelimeleri duymucam diye söylüyordu. Bende dikkat etmeye başladim, bir daha hic söylemedim o kelimeleri. Eşim de trafikte giderken sinirlenirse küfür eder ama ben uyarıyordum bu sefer de küfür etme diye, eşim de dikkat etmeye calişiyor ama bazen tutamiyor kendini. Bir keresinde eve sinirli gelmişti, iş yerinde bir seye sinirlenmiş, eve gelince cocuklara bağirmişti sessiz olun diye. Hemen dikildim karşısına, sen nasıl babasın dedim sadece, cocuklar korkmuştu çünkü, cocuklari alip baska odaya gittim. Biz cocuklarla oynayip gülerken eşimde odaya girdi, cok özür diledi, öptü sarıldı hepimize. Oturup konuştuk eşimle, bir daha asla birbirimize bağırmayacaz diye söz verdik. 6 sene olacak evleneli, bu anlattigim dışında baska bir şey yasamadik şükür. İnşallah saygımızı hic kaybetmeyiz.
Saygı tek taraflı olmaz. İkinizin de dikkat etmesi lazım. Sadece sen çabalarsan olmaz, eşinin de çabalamasi lazım.
- Düzenlendi
HurremSultan Zaman zaman sıkıntılılarınıda anlatabilirsin tabiki canım elimizden geldigince sana yardımcı olmaya çalısirıZ.Nebileyim sen hep böyle şen sakrak ve ateşli olduğun için ben seni hep başka türlü hayal ettim.Olabilir insanız hepimizin kendine göre dertleri var.İnşallah eşinle aran düzelirde eski enerjinizi mutlugunuzu saygınızı yakalarsınız aşkım.Allah muhabbet versin aranıza🤲
Yasak_elma anlatınca ne degiriyor ki yawrum. Paylaştıkça azalıyor mu ki yaşananlar üzüntüler gözyaşları… Ben inanmıyorum artık herşeye inancimi kaybettim. Benim bu takıntım belkide sevgim aşkım her neyse benim sonum olucak. Ben ölürsem bu yüzden olucem. Ya bu aşk beni öldürecek ya da ben bu aşkı öldürücem. Başka türlü beni hiç kimse duzeltemez onu anlıyorum her geçen gün.
Sedaa bizde küfür etmeyiz. Ettirmem ama işte insan ya dayanamıyor bir yerde. Bende doldum tastim artık bir yerde kaybettim kendimi oda dur demedi. Yine iyi kötü durduran benim. Ben bu ilişkiyi.yoktan var ettim. Ben ayakta tuttum hala da ayakta tutan benim. Su kısmetse oluru izledin mi bilmiyorum Elif vardı orda sedata sümük oldu. O elif benim işte. Salak gibi gözünün içine bakıyorum hala. Keşke bitse su içimdeki sevgisi ya. İnsan bunun için dua edermi ben bunun için dua eder hale geldim.