belladonna kesinlikle
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna aynen öyle canım, anne olunca önceliğin cocuklar oluyor ☺️
belladonna benim eşimde ikinci iş olarak yapiyor 😂 aslında çevren olacak bu iş icin. Benim eşimin çevresi cok geniş. Bazen başka şehirden araba alıp 2 saat icinde geri sattiğı da oluyor. Aynen keşke her kadın aktif kullanabilse. Ama herşeye zam geliyor, akaryakıtlara da 7 tl zam gelecek diyor eşim, durumum iyi olmasina rağmen ben bile fazla gezemez oldum.
Sedaa zaten çevren olmadan birde aktif olmadan pek yapılacak bir iş değil sanırım tabi birde sevmen ve takıntılı olmaman gerekiyor. Ben eşime acaba sen de mi yapsan demiştim sen benim kalpten gitmemi mi istiyorsun demişti 😁 7₺ mi 🥺 ben mecburen işe arabayla gidiyorum ama böyle böyle nereye kadar gidecekse
belladonna benim bu seneki hedefim spor yapıp vücudumu şekillendirmekti daha sonra bi kaç dil öğrenmek istiyordum , hiç birini yapamadım tekrar hamile kalınca 😅 aynı hedefler 2024 içinde geçerli olucak inşallah 😂😂 2024 e ekstra olarak estetik ameliyatı ekliyorum 😂😂😂
Cicekliperde ay çok mantıklı insan gelişmeli sürekli bunu bende yapayım bari 😂
Ask_hosmus 2024 de yeniden hamile de olabilirsin aşkımcım 😁 Estetik olarak nereyi düşünüyorsun tabi özel değilse. İnşallah hedeflediklerine bu yıl ulaşırsın ♥️
Ask_hosmus aynen ay ay yapalım ki hedefimizi tutturalım. Yoksa çoluk çocuk insan eskisi kadar okuyamıyor
Atanmak 🥰
trkmn0317 bu sene o kadar çok atanmak isteyen var ki inşallah sizde atanırsınız ama çalışmayı, emeği, sabrı bırakmayın bu bazı kişiler için uzun ve yorucu bir süreç olsa da sonu güzel oluyo illa ki emeklerinizin karşılığını alırsınız
belladonna ben her yılbaşında bu sene bunu bunu yapıcam diyip sonra her şeyi unutuyorum 😅 Ne hedefler koyuyorum sonra bir bakıyorum ki hayat beni bambaşka yerlere getirmiş,bambaşka koşturmacaların içindeyim.. Yine de hedeflerim şöyle dursun
💫Üniversite sınavına tekrar girmek
💫Ehliyet almak
💫Küçükte olsa kariyer adına adımlar atmak
💫Kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazanmak
💫Kilo vermek
💫Daha sabırlı ve iradeli biri olmak 💖
keyfimvekahyasi son hedefini başarırsan diğerleri de tek tek gerçekleşir zaten canım inşallh da öyle olur 🙏🏻 Azimli olmak lazım birde
belladonna inşallah 💖🥰 çok teşekkür ederim 💖
Cicekliperde evet yaa aslında burda beğenerek okuduğumuz kitapları yazsak kitap okuma günleri falan mi yapsak ne yapsak çok özledim kitap okumayı çocuklardan dolayı gidemiyorum AVM ye falan gitsem alıcam da , yakınımızda kütüphane var önünden geçerken iç çekiyorum resmen gençler ödev falan yapmaya gidiyor , bak okul zamanında okumazdım kitap ama merak ettiğim kitapların filmi dizisi varsa onu izlerdim😂😂
belladonna bana bidaha çocuk demeyiiin😅😅😂😂 göbek gerdirme ,vajina estetiği ve göğüs dikleştirme istiyorum en çok vajina ve göğüs istiyorum 😂😂
Ask_hosmus sen çocuk konusunda müthiş bir kadınsın 😁 2025de de bir şeyler bekliyorum ahahahahah
belladonna bu post cok guzel ol.usbenimde hedeflerim varmış meger bunlari not alip gerceklestirmek istiyorum
Hedeflerim
Lazere gitmek
Spor alışkanlığı edinmek ve vücudumu sıkılaştırmak
Bebegime güzel bi anne olmak
Kendime vakit ayırıp kisisel bakimi yapmak ve alışkanlık haline getirmek.su sivilcelerden bi kurtulsam iyiydide aliskanlik olmasada olur vala bak 🤭
Ha bide su evden tasinmak ve araba almak ve ehliyet almak
Askkadini inşallah bu sene bu hedeflerinizin hepsini gerçekleştirirsiniz pes etmeyip sabırlı olursak biz kadınlar her şeyi gerçekleştiririz inşallah bir an evvel ehliyetiniz olur 🙏🏻♥️
belladonna yok yok Allah isteyene versin😂 şu aralar hastalar hiç halim gücüm kalmadı, bide sağ kalça ve bacak ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde uykuda haram oldu 🥴
Ask_hosmus sana helal olsun vallahi 😊 çok çok da geçmiş olsun özellikle anneler hasta olmasın ya