1eylul iyiyim kuzum sen nasılsın ♥️♥️♥️

belladonna ilk hedefim sağlık. Ve bu yıl kendim için yapamadıklarımı seneye mutlaka yapacağım. Gitmek istediğim yerlere gideceğim.

buzdankalpler Sağlık her şeyin başı büyüklerimizin de dediği gibi.. Nereleri görmek istiyorsan git, gez, gör o kadar iyi geliyor ki yeni bir kültür, yeni lezzetler, yeni kişilerle tanışmak 🙏🏻

belladonna genel de hedeflerime sıkı sarılmam ama sanırım İlk defa net bir hedef koydum ve arkasına düşmeye başladım aslında geçen gün bende bunu dedim kendime Bir yıllık bir ara veriyorum o ara zarfında kpss ye çalışıp Memur olmayı hedefliyorum artı olarak Saçlarımı bir eşşeklik edip kestirmiştim kıcasıcık aynı şekilde bir sene sonunda saçlarım uzun olsun istiyorum 🤣başka hedef koymadım şimdilik bunlarla yetineyim🤣

Enerciii inşallah hedeflerin gerçek olur her ne kadar birbirimizi tanımasakta bütün kadınların devlet kadrolarında çalışmasını canı gönülden istiyorum zamanında o kadar emek veriyoruz herkes emeğinin karşılığını alsın istiyorum. İster özel sektör olsun ister kamu ama her kadın kendi ayakları üzerinde dursun kendi ekonomik haklarına sahip olsun 🙏🏻

belladonna öncelikle eşimle çocuğumla sağlıklı bir yıl sonrasında taşınma işimi halledip,seramik kursuna gitmeyi planlıyorum 💗

Uykulupingue inşallah sağlıklı bir yıl olur hepimiz için. Güzel güzel renk renk desen desen seramikler yaptığın bir yılın olsun 🥰

belladonna ayy canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ☺️ seninde tüm yıllarından daha güzel bi yıl olsun inşallah 🩷

belladonna valla hele ki şu devirde kesinlikle çalışılmalı ve pişmanlıgım da bu Meslegimi elime almadan evlenmek ama demekki nasip böyleymiş çook teşekkür ederim duanız için umarın sizinde ve tümm burda ki Kadınlarında kalbinde zinhinde ne düşünce dilek istek varsa hayırla sonuçlanıp gerçek olur inaşllah🤲

Cicekliperde bizde eşimle sayı belirliyoruz aklımıza gelenleri de not alıyoruz buradan da bir kaç not almıştım. Bence insanın kendisine yaptığı en güzel iyilikler den birisi de okumak

belladonna benim eşimde ikinci iş olarak yapiyor 😂 aslında çevren olacak bu iş icin. Benim eşimin çevresi cok geniş. Bazen başka şehirden araba alıp 2 saat icinde geri sattiğı da oluyor. Aynen keşke her kadın aktif kullanabilse. Ama herşeye zam geliyor, akaryakıtlara da 7 tl zam gelecek diyor eşim, durumum iyi olmasina rağmen ben bile fazla gezemez oldum.

Sedaa zaten çevren olmadan birde aktif olmadan pek yapılacak bir iş değil sanırım tabi birde sevmen ve takıntılı olmaman gerekiyor. Ben eşime acaba sen de mi yapsan demiştim sen benim kalpten gitmemi mi istiyorsun demişti 😁 7₺ mi 🥺 ben mecburen işe arabayla gidiyorum ama böyle böyle nereye kadar gidecekse