superisi_ inşallah hepsi aynı anda gerçek olur 🙏🏻 ama en çok KPSS hayalin gerçek olsun ♥️ Onca yılın emeğini alacağın bir yılın olsun sana da herkes sen basit bir iş yapıyorsun desin amiiinnn 😁

aykirikadin yaaaa çooook teşekkür ederim ♥️ Hepsi birbirinden güzel ama en çok son hedefinin gerçek olmasını dilerim hepsi birbirinden güzel 🌺

belladonna Ay inşallah, bütün kadınlar mutlu olsun aminn💜

Tamam hadi seni kırmayayım djdjjd
      Taşınmak istiyorum, bir de araba almak. Bakalım sene sonunda burda olursak yazarız yaptık mı diye😂

belladonna valla çok fazlasıyla planım var benim

1. Kuranı Kerimi tekrar öğrenmek istiyorum
          2.ingilizceyi aşırı unuttum bir ara gaza gelip ders almıştım bebeğim küçüktü gazı koliği uyku problemi bitmediği için devam edememiştim şimdi tekrar başlamak istiyorum online eğitimle
        2. Küçüğümü emzik ve bezden kesicem umarım kolay olur ve en kısa zamanda olur
          4 evi boyatmam lazım kızların odasını düzenlemem lazım ve onları bir odada kalmaya ikna etmem lazım
          5 küçük kızımı eylülde kreşe verip iş hayatına dönmek istiyorum çok istyorum

Sağlıkklı huzurlu boool bereketli eksilmeden çoğalacağımız senelerimiz olsun hohoho 🎄🎄🎄🤶

belladonna

Ben 2019’dan beri 3 şey diliyorum. 2si oldu. Bi tanesi hâlâ olmamakta direniyor. Umarım 2024, kızım ve eşimle o hayali gerçekleştirdiğimiz ve mutlu, sağlıklı yaşayacağımız bir yıl olur.

Bu yıl ilk kez ülkem için de dilek dileyeceğim, inşallah sivil istilanın bittiği, pasaportumuzun yeniden değer gördüğü, vatandaşlık alımının zorlaştırıldığı, yabancılara arsa satımının azaltıldığı ve paramızın yeniden hak ettiği değeri gördüğü bir yıl olur. Eee sekse biraz mola hanımlar, biraz da politika 🥲

aykirikadin tabi ya o kadar güzel bir şey ki bu. Belki ayrım yapmak gibi olacak ama ben kız çocuklarının okumalarını, eğitimlerine ara vermemelerini her daim kendi ayakları üzerinde durmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Benim bir dönem ağzım yandı bu konuda. Ben erkek bir öğrenciye burs veriyordum ama verdiğim ücretle eğitimine kullanmak yerine (kişisel bir eşyada alsaydı keşke) hap işlerine yatırım yapmış. Sonradan annesi evimi basmıştı sen sebep oldun diye sonrasında dayıları okula gelmişti.. Burs olayı adli bir olaya döndü resmen. Bir süre kendime gelemedim aile beni suçladı ben kendimi suçladım falan derken okul müdürümüz benimle konuşmuştu o konuşma beni kendime getirdi. Güven bir kere sarsıldığı zaman toparlaması çok güç.. Benimde sabit burs verdiğim bir öğrencim var ama senin vermene çok çok mutlu oldum. Düşüncelerin, tavrın o kadar net ki.. Ayrıca çok Seviliyorsun ♥️

Medusa offf taşınmak çok büyük bir hayal valla çok zor, çok sıkıntılı bir süreç bir kere taşındım ama bittim bittiiim! (güzel destek olurum😁) bunu yap gerisi Kolay ahahah. Şıkır şıkır da bir araban olur inşallah 🙏🏻 beni kidsten soğuttular buradan da soğutmazlarsa seneye tekrar açacağım böyle bir post onun hayalini bile kurdum 😁

Susunbebekuyuyo Hepsi de birbirinden güzel hayaller. Kendin ve çocukların için ♥️ İnşallah hepsini sırasıyla gerçekleştirirsin. Sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏻 İş hayatını da sakın bırakma ne zaman olursa olsun dön geri(naçizane tavsiyem)

melebek inşallah 2024 bu hayalinin yılı olur da ailecek gerçekleştirirsiniz 😊 paragrafın tamamına katılıyorum hepsi biribirinden önemli şeyler umarım bunların hepsi adil bir düzene olması gerekene döner. Hepinizin iyiliği için…

belladonna evrene ne söylersek bize verir ./ iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun…
                depremsiz
                savaşsız
                salgın hastalık olmadan
                allahım herkesin mutlu olduğu bir yıl olsn bask bırsey istemıyorum… he birde araba alıcam inşallah :)

bitterdelisi24 İnşallah ülkemiz için felaketsiz bir yıl olur. 2024 de çoğu kadın araba istiyor sanırım 🙈 almayın neyiniz var, neyiniz yok yiyip bitiriyor borç batağına sürüklüyor ahahaha inşallah şıkır şıkır bir araban olur kazasız belasız kullanırsın 🙏🏻

belladonna Hahshshhs sağol ya içimi açtın😂😂
                    Oluruz ya inşallah burda güzel insanlar var, kids kadar kalabalık değil😂