belladonna bu akşam yemeğinden kendimi çok mesul tutuyorum, yiyip hemen haber ver kuzum ☺️
Akşam Menüsü
melebek en sevdiğim 😂
Etipetito yapmam valla istediği yerini büzgün 😂😂 Allahtan yemek seçmez de yapmadğm şeyleri bilir istemez hiç 😂
belladonna kesinlikle çaya gelebilirler ben çağırırsam 😂
TombulHatun Kız senin bu cevapların öldürecek beni istediği yeri büzsün haha😂😂😂
Ben alıştırdım artık yapcam mecbur 😂
Etipetito ahaha ben başta alıştırmadm kendi sevmediğim yemeği yapamam kişi başı farklı yemek mi yapayım işten gelip akşam totomu yere koymadan ertesi günün yemeğini yapıyorm öpsün başına koysun 😂
TombulHatun Ben hatayı başında yapmışım desene 😀Kız sen çalışıyosun yapma zaten
Etipetito yapamam totomu yesin 😂😂
Etipetito ahhh annemin evinde kırmızı etme dokunamazdım şimdi kasaba bağladım 😁
ayipolmasinama birazdan yenecek veee 2 kişi misafir 4 kişi oldu herkesin dediğini yaptım bekliyoruz bakalım 🙈
TombulHatun aynen ben çağırırsam gelsinler ama hafta sonu hiç sorun değil de hafta içi aşırı sıkıntı oluyor ya birde ben çok takılıyorum o da etkiliyor sanırım
Etipetito tabi kız her dediğini yapmışsın kıymetini bilsin. Eşim ciğere bayılıyor ben hiç sevmem yapmam da ama canı istediğinde o kendine ciğer bende tavuk yapıyorum 😁😁
TombulHatun yiyordur kesin zaten😂
- Düzenlendi
belladonna vala bağladım ya 😂
belladonna kız beni gaza getirdiniz eşime bazı karralar aldım diyip Bundan sonra kelle mumbar temizleme senden sorulur diyim en iyisi 😂
belladonna bende öyle kuru çay koyamam kimsenin önüne evimin derli toplu olması lqzm o yüzden kimse gelmesin 😂
Etipetito ee yani 😂
Etipetito bugün radikal bir karar aldım bundan sonra bu işlerin hepsi sende kim seviyorsa o yapsın yesin de 😁
TombulHatun offf bende öyleyim işte
Çay yanına illa hamur işi şeyler olacak hazır da koymaya çekiniyorum 😁
Kahvesi, meyvesi, çerezi derken benim için büyük bir iş oluyor tabi ev düzenli, temiz olacak onlar gidince yeniden düzenlenip, toplanacak yazarken bile darlandım