Etipetito yapmam valla istediği yerini büzgün 😂😂 Allahtan yemek seçmez de yapmadğm şeyleri bilir istemez hiç 😂

TombulHatun Kız senin bu cevapların öldürecek beni istediği yeri büzsün haha😂😂😂
    Ben alıştırdım artık yapcam mecbur 😂

Etipetito ahaha ben başta alıştırmadm kendi sevmediğim yemeği yapamam kişi başı farklı yemek mi yapayım işten gelip akşam totomu yere koymadan ertesi günün yemeğini yapıyorm öpsün başına koysun 😂

ayipolmasinama birazdan yenecek veee 2 kişi misafir 4 kişi oldu herkesin dediğini yaptım bekliyoruz bakalım 🙈

TombulHatun aynen ben çağırırsam gelsinler ama hafta sonu hiç sorun değil de hafta içi aşırı sıkıntı oluyor ya birde ben çok takılıyorum o da etkiliyor sanırım

Etipetito tabi kız her dediğini yapmışsın kıymetini bilsin. Eşim ciğere bayılıyor ben hiç sevmem yapmam da ama canı istediğinde o kendine ciğer bende tavuk yapıyorum 😁😁

belladonna kız beni gaza getirdiniz eşime bazı karralar aldım diyip Bundan sonra kelle mumbar temizleme senden sorulur diyim en iyisi 😂

Etipetito bugün radikal bir karar aldım bundan sonra bu işlerin hepsi sende kim seviyorsa o yapsın yesin de 😁

TombulHatun offf bende öyleyim işte
              Çay yanına illa hamur işi şeyler olacak hazır da koymaya çekiniyorum 😁
              Kahvesi, meyvesi, çerezi derken benim için büyük bir iş oluyor tabi ev düzenli, temiz olacak onlar gidince yeniden düzenlenip, toplanacak yazarken bile darlandım