Etipetito yapmam valla istediği yerini büzgün 😂😂 Allahtan yemek seçmez de yapmadğm şeyleri bilir istemez hiç 😂
Akşam Menüsü
belladonna kesinlikle çaya gelebilirler ben çağırırsam 😂
TombulHatun Kız senin bu cevapların öldürecek beni istediği yeri büzsün haha😂😂😂
Ben alıştırdım artık yapcam mecbur 😂
Etipetito ahaha ben başta alıştırmadm kendi sevmediğim yemeği yapamam kişi başı farklı yemek mi yapayım işten gelip akşam totomu yere koymadan ertesi günün yemeğini yapıyorm öpsün başına koysun 😂
TombulHatun Ben hatayı başında yapmışım desene 😀Kız sen çalışıyosun yapma zaten
Etipetito yapamam totomu yesin 😂😂
Etipetito ahhh annemin evinde kırmızı etme dokunamazdım şimdi kasaba bağladım 😁
ayipolmasinama birazdan yenecek veee 2 kişi misafir 4 kişi oldu herkesin dediğini yaptım bekliyoruz bakalım 🙈
TombulHatun aynen ben çağırırsam gelsinler ama hafta sonu hiç sorun değil de hafta içi aşırı sıkıntı oluyor ya birde ben çok takılıyorum o da etkiliyor sanırım
Etipetito tabi kız her dediğini yapmışsın kıymetini bilsin. Eşim ciğere bayılıyor ben hiç sevmem yapmam da ama canı istediğinde o kendine ciğer bende tavuk yapıyorum 😁😁
TombulHatun yiyordur kesin zaten😂
- Düzenlendi
belladonna vala bağladım ya 😂
belladonna kız beni gaza getirdiniz eşime bazı karralar aldım diyip Bundan sonra kelle mumbar temizleme senden sorulur diyim en iyisi 😂
belladonna bende öyle kuru çay koyamam kimsenin önüne evimin derli toplu olması lqzm o yüzden kimse gelmesin 😂
Etipetito ee yani 😂
Etipetito bugün radikal bir karar aldım bundan sonra bu işlerin hepsi sende kim seviyorsa o yapsın yesin de 😁
TombulHatun offf bende öyleyim işte
Çay yanına illa hamur işi şeyler olacak hazır da koymaya çekiniyorum 😁
Kahvesi, meyvesi, çerezi derken benim için büyük bir iş oluyor tabi ev düzenli, temiz olacak onlar gidince yeniden düzenlenip, toplanacak yazarken bile darlandım
belladonna off evet evde olsam başım gözüm üstüne misafir severim gelsinler ama çalışırken çok zor ya
TombulHatun kesinlikle öyle :)