Peride Foruma hoşgeldiniz sizinle tanışmak için çok heyecanlıyım ✨ Burada kafamıza takılan soruları birbirimize sorabilir ve çılgınlar gibi dedikodu yapabiliriz #gıybetrulezzz Erkek arkadaşından ayrıldığında bile sana destek olmak için burada olacağız çekinmeden tüm sorunlarımızı konuşabilir birbirimize öneri sunabiliriz. Özellikle regl dönemlerinde ne kadar çok dertli ve sinirli olduğumuzu biliyoruz neden bu dönemi daha neşeli hale getirmeyelim? Acılar paylaştıkça azalır😂 Bir sürü arkadaş edineceğim için çok mutluyum sizi çok seviyorum💖
Merhaba kızlaaarr ???? Kimse var mııı?
Ben de burdayım regl sancılı ve asık suratlı bir şekilde 😃 yok mu magazin haberi verecek olan ÇOK İHTİYACIM VAR 😃
Deniz Seki, mide by-pass ameliyatı olacakmış Öykü Serter'de Nur Yerlitaş'ı sosyal medyadan unfollow etmiş son gelişmeler bu Sinemcim jklkjklk
ahahahah mükemmelsiniz ya sıkıntıdan patlıyodum tüm gün burda dedikodu yapabilirim
burdayız peridecik tam da sevgilimle kavga ediyordum ilaç gibi geldi
KIZLAR HOŞGELDİNİZ KIZLAAR Sinem bebeğim ılık bir duş al sonra da sıcak çay yap çayın kaynarken de bir tane havluyu ütüyle bi güzel ısıt koy karnının üstüne sıcak sıcakta çayını iç çok iyi geliyor💖