Dehsetulvahset çok üzüldüm geçmiş olsun
İlk gece 💃🏻
[silindi]
Dehsetulvahset çok geçmiş olsun geçmişte kaldı artık üzülmeyin 🌼❤️
Deleted5 bir de herkesin sizin ilişkiye gireceğinizi biliyor olması da ayrı bir olay zaten 🤪 en çok da o insanı strese sokuyor 🙄
senOlsanBari allah razi olsun
[silindi] cok tesekkur ederim allah razi olsun
Dehsetulvahset yaa allahım yarabbim allah yardımcın olsun canım kaç yaşındaydın 😔 umarım seni tecavüz eden hapisdedir şuan
Dehsetulvahset nasıl yaa erkek arkadaş mi esin mi tanımadığın biri mi yoksa
merakli_melahat hiç sorma gerçekten saçma sapan adetler
Lal38in ben sezaryen oldum normal ile sezaryen arasında kaldım 😂 iyi ki sezaryeni seçtim allaha şükür sadece ilk yürüyüş zordu çünkü uyuşukluk gittikten sonra direk yüklenince ağrı çok oluyo ama onun dışında ameliyattan çıktım destek almadan kalktım bebeğimi emzirirken yürüyüş yaparken falan hiç yatmadım ameliyat oldum sabahına kalktım dolandım 3 aylık olduk şükür hiç bilmiyorum bile
Oezlem bizde de iki yılın sonunda evlendik 18 yaşındaydım ilk geceden o kadar korkuyordum ki nikahtan sonra baya dolstik ettik en son evimize geldik odamıza gidip gelinligimle yatağın üstüne oturdum sonra eşim geldi ne oldu sana yüzün sararmış kötü olmuşsun dedi 🤪tabi ben titriyorum ilişkiden mi korkuyorsun 🤔korkma ne acelesi var sen ne zmn istersen o zmn olur ben sadece bunun için evlenmedim seninle 🥰 gel gelinliğini çıkaralım dedi o gelinliği üstten çekerken ben alttan pijamalarımı giydim 🤭tabi sonra saçımda ki tel tokaları tek tek çıkarttırdim😬 çok utanıyordum çokta yorgunduk uyuyalım istersen dedi tamm dedim😴 eşim uyudu ama ben bir türlü uyuyamadım🙄 birde hep aklıma ilk gece olmazsa o iş bi daha yapamıyorsun utaniyorsun diye diye beynime kazımışlardı 🥵gece saat 3 karnıma bi ağrı girdi ama öleceğim heyecansan sanirim 😱 kalktım evde dolaştım ettim🤪 gidip eşimi uyandırdım hadi kalk deneyelim dedim💏 eminmisin acelesi yok kalsın istersen dedi 👀yok dedim yapalım ön sevişme oldu bitti 🤦♀️yapmaya çalıştık ama kuruluk olduğu için canım çok yandı 🙇♀️allahim yardim et diye feryat ediyorum 🤷♀️en son olmadi dedim kayganlaştırıcı kullanalım🦵 onu kullanınca oldu şükür ama nasıl rahatladım 🙃oldu bitti diye sonra uyuduk sabah 7 de kalkıp hiç birşey olmamış gibi gardroba kıyafetleri yerleştirdim 🥱😄
Oezlem 7 ay sevgililik döneminden sonra mezun olur olmaz evlendik biz tabi haliyle sevgililik döneminde de bir geçmişimiz yok değil ancak ilk gecemiz bizimde çok özeldi 🥰 eve geldik onu direk duşa yolladım ben gelinliğimi çıkardım astım normal giyindim o duştan çıkınca ben girdim ardından sonra hazırlandım geceliğimi giyip yanına gittim görünceye şaşırmıştı ama güzel bir şaşırmaydı tabi sonrası malum uzunca bir ön sevişme güzel konuşmalar iltifatlar ve o kadar nazikti ki o gece hiç bitmesin istemiştim 😂 gece 1’de başlayan maceramız 4’tü biz abdest için duşa girdiğimizde 😂😂😂 ama nazik olması herşeyden mühim
Oezlem uyuduk daha doğrusu ben uyuyakaldım 😂 cumartesi kına pazar sabah gelin alma akşamına düğün derken ölmüştüm zaten 😬 eve de gece 3 te gelince ben iptal 😂
Ikibalannesi aynı şeyleri yapmışız 🤭🤭
Dehsetulvahset Çok üzüldüm Geçmiş Olsun İnşallah Biri cıkır önüne ve herşeyi unutursun 🙂🙂