Rouge selen_ hahahaha şimdi anladım anca okuyabildm dkdkd @belladonna bence erkek var da yazabiliriz 😂😂seks ve erkek cok tutuyor
selen_ umayimo ya ağlatıcaksınız nasıl 51kilo olabilirsiniz benim boyum da o civarda en zayıf 65 oluyorum onda bile kemiklerin belli oluyor çok az degil mi 51 az de beni motive et gerçekle yüzleşemem 🙈😂
kleopatranizzz umayimo Aç arkandayım hahaha ben 1 68, kilom 48 fjfjfj gide gide veriyorum alacağıma 😏😏
Moonlight_ selen_ biberli jeller bulursan onlardan al askim onu sür taytini giy sporunu yap düzenli yaparsan müthis sonuc 🤌🏻
selen_ umayimo kleopatranizzz Safinaz kendime öz eleştiri ya o kadar az ki kilo alamayan aklıma gelmedi zayıflar 🙈 manken gibisiniz 0 beden herkesin hayali önemli olan sağlık istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
umayimo selen_ yok be kıyafet yakışmıyor kadın dediğin biraz etli butlu olsun (kendi adıma konuşuyorum) 😇
MedavikPastam selen_ ben bu tür ürünlere inanmıyorum pek ya. Öyle faydası olsaydı ünlülüer kullanırdı o kadar estetiği yapmazlardı. Kimse spora gitmezdi eve krem sürerek sıkılaşırdı
selen_ MedavikPastam zayıflatmak tabi ki.. ama leke giderici yada selülit azaltıcı kremler var ya termal tayt spor krem 3lü güçlü olur diye düşündüm 🙈😂😂
Pinkoooo selen_ haklisin canım bende başlamak istiyorum inşallah bir an önce başlarım 1 aydır hep başlıyacam diyorum bir türlü baslayamadim o da ayrı 😂
selen_ Pinkoooo yazın giteceğin düğünleri giyecegin elbiseleri ve aynaya baktigin da kıyafet denediğinde ki o özgüveni düşün 🤩😂 telaş sarıyor mod direk yükleniyor 😂😂