Pinkoooo aaa o kedi ve çöp olayını bende yaşadım. Öyle çığlık attım ki gülmekten öldüler beni görenler 😂😂😂🤪🤪🤪

eeeyaniii kanka pakinez cinsi ney dkdkkd resmini atsana yaaa acayip merak ettim😁😁😁 adam çok oorktuguna göre vahşi sanırım 🤪

zeytep senin adın zeytep değil başka bir isim bulalim bu hayvan sevdiği tescillenmeli😂🤪💕💕💕

zeytep herşeyi anladım da Kanka neden kadının psikolojisini bozdun toeunum bana hediye fare getirse eski torunum olurdu😂🤪

Cicikiz kazlar gerçekten korkunç 😂😂 ben hiç kovalanmadim ama komşumuzun vardı ayyy öyle korkunclardi ki hayatta beslemk istemem o hayvanı oğlanin pipisi için sadaka verseydin ucuz yırtmislar😂😂😂🐱

HurremSultan çok fenaydım, çok fenaa😅😅inşallah çocuğum bana çekmez😅🤣

Rouge ayy kankaa Kuman olmuş zaten boşver eve alma onu 😂😂😂 kizz kocanla seni birbirine düşürmek istiyor ay olucem 😂😂💕💕

HurremSultan hahah😅🤣ben youtube hesabı açmasam daha iyi, bize gelen her hayvan bir değişik. Milletin kuşu dışarı çıkmaya can atar, bizim ki kafeste. Kayınvalidemin kuşu kafeste değil, tavşanın kafesinde😅 Tavşan desen, bize hiç pas vermez, kayınpederimin sesini duysun, koşa koşa gelir..Herhalde bizimkilerden çok değişik bir kanal çıkar, bizimkilerin yanında bir gün kala tozutuyor😅🤣🤣

zeytep tam kanal acmalik o zaman değişik seyelr iyidir dkdkkd aç ilk aboenn benim 😂😂😂

HurremSultan 🥰🥰çok severim valla hayvanları🥰🥰küçükken evimi, hayvanat bahçesine çevircem, bir sürü hayvanım olcak derdim. (şimdi aklım erdiği için hayvanat bahçesine vs karşıyım tabii ama evimi minnak dostlarla doldurmada emin adımlarla ilerliyorum hahha)

HurremSultan hahahah🤣 bende daha ne hikayeler var..
                Amcam küçükken beni korkutmak için, karşı dağda canavar ve yavruları var dermiş. (kurt gibi düşün, bizim köyde vahşi köpek veya kurtlara denilen şey) bende, lütfen gidelimmm, hani nerede, gidip sevelim dermişim🤣🤣

HurremSultan kız hiç vaktim yok ki o tarz şeye ya😅 birde video/fotoğraf çekmekte çok yeteneksizim. Benim yetenekli olduğum konu, yazmak🥰♥️