zeytep canım benim ya🥲🥲bu bebeler niye canavar gibiler ya xkdkdk
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
piyangobileti ay çok kötü ya xbirde eline doğmuşlar🥺🥺
zeytep Tavsan ve kuş günlükleri diye bir YouTube hesabı açabilir misin 😂😂
zeytep vay zilli vay😂😂 işi gücü yemlenmek😂
kleopatranizzz kankaaaa şaka mighh😂😂😂 nasıl boyzuzlandin yaaa birde boğa😂😂😂 kız kemiklerin sağlam mi dkdkd
MedavikPastam benim kuzenimin iki kasinin arasını ibiklemisti horoz seni ibikledi mi😂
Pinkoooo aaa o kedi ve çöp olayını bende yaşadım. Öyle çığlık attım ki gülmekten öldüler beni görenler 😂😂😂🤪🤪🤪
eeeyaniii kanka pakinez cinsi ney dkdkkd resmini atsana yaaa acayip merak ettim😁😁😁 adam çok oorktuguna göre vahşi sanırım 🤪
zeytep senin adın zeytep değil başka bir isim bulalim bu hayvan sevdiği tescillenmeli😂🤪💕💕💕
zeytep herşeyi anladım da Kanka neden kadının psikolojisini bozdun toeunum bana hediye fare getirse eski torunum olurdu😂🤪
Fatgi_ bende jaguar isterdim🐱🖤
HurremSultan şuan gülüyoruz ama yaşadığımız zaman ben korkudan ağlamıştım 🤣🤣
Cicikiz kazlar gerçekten korkunç 😂😂 ben hiç kovalanmadim ama komşumuzun vardı ayyy öyle korkunclardi ki hayatta beslemk istemem o hayvanı oğlanin pipisi için sadaka verseydin ucuz yırtmislar😂😂😂🐱
Pinkoooo ben ağlamadım ya ama.baya korkmuştum küçük muydun ki ben 14 yaşındaydım 😂
- Düzenlendi
HurremSultan çok fenaydım, çok fenaa😅😅inşallah çocuğum bana çekmez😅🤣
Rouge ayy kankaa Kuman olmuş zaten boşver eve alma onu 😂😂😂 kizz kocanla seni birbirine düşürmek istiyor ay olucem 😂😂💕💕
kizsidikaa izi duruyor mu yüzünde 😂😂😂🐱🐱
HurremSultan bende 12 13 yaşlarındaydım 😂
Demokrit bak ben ne kadar seviyorum hiç kovalanmadim 😂😂😂
HurremSultan hahah😅🤣ben youtube hesabı açmasam daha iyi, bize gelen her hayvan bir değişik. Milletin kuşu dışarı çıkmaya can atar, bizim ki kafeste. Kayınvalidemin kuşu kafeste değil, tavşanın kafesinde😅 Tavşan desen, bize hiç pas vermez, kayınpederimin sesini duysun, koşa koşa gelir..Herhalde bizimkilerden çok değişik bir kanal çıkar, bizimkilerin yanında bir gün kala tozutuyor😅🤣🤣