Artemisss yuhh👀👀
Ayyy ben bile okurken uzuldum yaaa zehir olur o yemek insana🥲🥲
Annenle nasıl baristin ben bir sene falan kuserdim galiba dkkddk

dnz23 artık yaomiyor ama gaz 😂😂 Allah’ımm hayatımda hiç böyle gaz koklamadim bu güne kadar igrencti dkdkkd her seferinde ayrı baygınlık geçirdik ama en büyüğü oydu😂😂

Pinkoooo aaa o kedi ve çöp olayını bende yaşadım. Öyle çığlık attım ki gülmekten öldüler beni görenler 😂😂😂🤪🤪🤪

eeeyaniii kanka pakinez cinsi ney dkdkkd resmini atsana yaaa acayip merak ettim😁😁😁 adam çok oorktuguna göre vahşi sanırım 🤪

zeytep senin adın zeytep değil başka bir isim bulalim bu hayvan sevdiği tescillenmeli😂🤪💕💕💕

zeytep herşeyi anladım da Kanka neden kadının psikolojisini bozdun toeunum bana hediye fare getirse eski torunum olurdu😂🤪

Cicikiz kazlar gerçekten korkunç 😂😂 ben hiç kovalanmadim ama komşumuzun vardı ayyy öyle korkunclardi ki hayatta beslemk istemem o hayvanı oğlanin pipisi için sadaka verseydin ucuz yırtmislar😂😂😂🐱

HurremSultan çok fenaydım, çok fenaa😅😅inşallah çocuğum bana çekmez😅🤣

Rouge ayy kankaa Kuman olmuş zaten boşver eve alma onu 😂😂😂 kizz kocanla seni birbirine düşürmek istiyor ay olucem 😂😂💕💕