Cicikiz yaparsın emin ol. İnan bana çok kolay elin yatkınsa ama işte tecrübe diyorum ya. Mesela ben büyükbaş hiç bakmadım pet 3 yıl 1 yıl küçükbaş, eşimin eniştesi büyük baş yapıyo bana dedi abim şu hastalık var ilaçları söyledim iğneleri o vurdu sonra bana yap dedi vuracağım bölgeyi biliyorum enjeksiyon açısını biliyorum ama ölüm gibiydi ilk enjeksiyon büyükbaşta.. Sonra ona da alıştım mesela. Bebişler büyüdü mü başla inan çok pratik hele küçükbaş çok kolay. Doğumları falan inanılmaz güzel birşey zaten 😍 bilmiyorum ben çok keyif alıyordum ilk emzirmesi falan ❤

Cicikiz hayvan korkun varsa zor ama korkun yoksa sadece zarar vermek gibi bir durumdan korkuyorsan tedaviye başladığında onun düzeldiğini gördükçe o keyif bambaşka oluyor ❤ zaten mesleğe girince inanılmaz bir çevre oluyo fikir alışverişi o kadar yoğun ki.

Fatgi_ çok güzel senin iş tecrüben olmuş alışmışsın keşke benimde öyle imkanım olsaydı alışsaydım

HurremSultan
      Hayvanları genelde çok severim ama bazen olmuyunca olmuyor 😂😂
      Kaç kere köpek kovaladı beni,hirlayanmi dersin, üstüme gelenmi zor kurtulmuşdum 😂😂

Demokrit beni çocukluğumda kendi köpeğimiz ısırmıştı😅yemeği kıskanırmış, bende üç tekerlekli bisikletle yanına gidiyorum, nerden bileyim, onun üzerine komşunun köpeği parmağımı ısırdı 😅😂😂yine de yılan hariç hiç bir hayvandan korkmuyorum😅😂her hayvanı seviyorum

Demokrit evi üçlücem😅tavşanım var, kuşumuz var, şimdi kedi gelicek🤣
          Yavruyken alıştıklarında çok iyi anlaşıyorlar☺️

Artemisss yuhh👀👀
            Ayyy ben bile okurken uzuldum yaaa zehir olur o yemek insana🥲🥲
            Annenle nasıl baristin ben bir sene falan kuserdim galiba dkkddk

dnz23 artık yaomiyor ama gaz 😂😂 Allah’ımm hayatımda hiç böyle gaz koklamadim bu güne kadar igrencti dkdkkd her seferinde ayrı baygınlık geçirdik ama en büyüğü oydu😂😂