Fatgi_ eşim okumamış ama benden daha çok bilgili hayvan konusunda hepsiyle ayrı ayrı ilgilenir veteriner hekim çağırır besaneye koyunlarımız vardı üç sene önce oğluma hamileydim kokusundan çok rahatsız olduğum için hiç gidemedim ama doğumlarda eşim hep bekledi onları veteriner gelene kadar kaç tane koyun doğurtmuş 😂 bana kalsaydı ben yapamazdım mesela
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
Cicikiz yaparsın emin ol. İnan bana çok kolay elin yatkınsa ama işte tecrübe diyorum ya. Mesela ben büyükbaş hiç bakmadım pet 3 yıl 1 yıl küçükbaş, eşimin eniştesi büyük baş yapıyo bana dedi abim şu hastalık var ilaçları söyledim iğneleri o vurdu sonra bana yap dedi vuracağım bölgeyi biliyorum enjeksiyon açısını biliyorum ama ölüm gibiydi ilk enjeksiyon büyükbaşta.. Sonra ona da alıştım mesela. Bebişler büyüdü mü başla inan çok pratik hele küçükbaş çok kolay. Doğumları falan inanılmaz güzel birşey zaten 😍 bilmiyorum ben çok keyif alıyordum ilk emzirmesi falan ❤
HurremSultan
Hayvanları genelde çok severim ama bazen olmuyunca olmuyor 😂😂
Kaç kere köpek kovaladı beni,hirlayanmi dersin, üstüme gelenmi zor kurtulmuşdum 😂😂
HurremSultan kızım yılan bide ahtapot beslemek istiyor yaa 4 yaşından beri 🤣
llanjalee ay korkunç bu büyünve gece gelip seni yer mi? Zjxjjxx
Deletedmom_18 seni görünce özellikle yapmaları dkdkd demekki bir çekim var sende insanlarda da aynı tepki uyanabilir her an🤪 dikkat et kanki xjsjxkxnx
Elisam2022 kankaaa sabah uyandığında kulağın yerinde mıydı dkdkdk
Artemisss yuhh👀👀
Ayyy ben bile okurken uzuldum yaaa zehir olur o yemek insana🥲🥲
Annenle nasıl baristin ben bir sene falan kuserdim galiba dkkddk
dnz23 artık yaomiyor ama gaz 😂😂 Allah’ımm hayatımda hiç böyle gaz koklamadim bu güne kadar igrencti dkdkkd her seferinde ayrı baygınlık geçirdik ama en büyüğü oydu😂😂
zeytep canım benim ya🥲🥲bu bebeler niye canavar gibiler ya xkdkdk
piyangobileti ay çok kötü ya xbirde eline doğmuşlar🥺🥺
zeytep Tavsan ve kuş günlükleri diye bir YouTube hesabı açabilir misin 😂😂
zeytep vay zilli vay😂😂 işi gücü yemlenmek😂
kleopatranizzz kankaaaa şaka mighh😂😂😂 nasıl boyzuzlandin yaaa birde boğa😂😂😂 kız kemiklerin sağlam mi dkdkd