Mommy12 yazı stili bile aynı İngilizce klavye ve yazma stilindeki soğukluk, nefretli söylemler. Burda sessiz kullanıcıyımdır genelde ama analizlerim doğru çıkar.

Mommy12 o benim arkadaşım evet ama tamamen arkadaşımdan bagimsiz kendi fikirlerim. Ameliyat konusunda bende arkadasima katilmamistim hatta kizmistim nasil dusunur oyle diye ama bu cok farkli.

HurremSultan Ayyaş bir baba ile büyümesi babasız büyümesinden daha iyi

daha iyi tabi bu cocuk buyudugunde demicekmi benim babam neden yok neden ayri sebebini arastirinca annesine kinlenicek sadece alkol yuzunden beni babasiz nasil birakirsin diye. Kimse sunu anlamiyo alkolden yuva yikilmaz dovme varmi yok aldatma varmi yok ne var adam icki iciyor neymis efendim sarhos oluyomus. Alkol=sarhosluk zaten. Bunu bile bile evlendi simdi sikayet ediyo ilk defami icti hayir ilk degilmis oncedende iciyomus cocuk oluncami akli basina geldi ben icen adamla yapamam diyo. Goat icinde uzuluyorum ama sadece ve sadece sinirinden hirsina yenilip bosaniyo

pestil o konuya bence hic girme goatin sacma sapan dik basliligi yuzunden benim arkadasim buradan suresiz aski yedi sebebi kim sence ve neden. Bir defa olsun aa evet haklisin olabilir dusuneyim demedi onun disinda burda kim yorum yapsa hepsine katildi onu disladi yani fikrine saygi duymadi her ne kadar arkadasim bazi yerlerde mantiksizda konussa bu bi saygidir haklisin diyebilirdi

Goat Ben alkol kullanan birini sırf kullandığı için bırakmadım.

ne icin biraktin en bastan beri zaten iciyomus

HurremSultan Özellikle bu saatlerde başlayıp gece devam ediyor huysuzluğumuz. İnsallah Allah baska dert vermesinde diş gecici geçer gider

saklihan Ya valla ben senden sıkıldım tamam yorum yapma artık. Şurada iki girip kafamızı dağıtalım diyoruz hale bak. Cidden yeter takıntılı kişilik gibi bu nedir. Daha cevap vermem zaten boşuna cevap yetiştirmeye kalkma.

Goat bizde iki gece gündüz hep ayağımda sallıyorum yada mememde balgam dolmuş ciğerleri ya yawrumun hastalik çok zor. Allah’ım hiçbir anneyi evladı ile sinamasin bu geçici hastalıklar elbet geçer💝

saklihan şizofren misin?
              Yorumun başında farkli bir yorum sonunda farklı bir yorum var.
              Bugün içince bebebegi aşağı aticam şimdi diyen adam yarın dovmez mi?
              Ay nolur daha fazla yazma bana yazmışsın gibi hissediyorum

saklihan sanada haklısın deyince susacakmısın?
              O zaman hep birlikte sana haklısın diyelimde sesin kesilsin

saklihan bacım senin kapasite biraz sınırlı bu kadar lafı almıyor konuyu herkes kapatsın bence evet haklısın boş yere yuva yıkıyor sus daaaa

saklihan ben katılmıyorum bu yorumunuza, çoğu kadın mecbur olduğu için katlanıyor ve bu yüzden psikoloji falan kalmıyor zaten, sürekli bir çevre baskısı, mutsuz ve huzursuz bir evde büyüyen çocukla psikoloji gittikçe dibi boylar. Bende içiyorum, eşimde içiyor, eşimde bir kez kaçırdı dozajı ve bizde bebek de yok, ayrılıcam dedim. Herkes arkamdaydı, nitekim o bir dozaj da bile destek aldı, öyle devam ettim. Eşim her gece dozajı kaçırsa, ben de @Goat gibi yapardım. Bence haklı bir sebep. Alkolün yüzü çok farklı, o yüzden bir hata yapıldıysa pişman olunup devam etmemeli. Hiç bir kadın mutsuz olacağı veya kendinin veya çocuğunun psikolojisini etkileyeceği bir evlilik içinde olmamalı.
                Sevgili @Goat,
                Bence adımların, düşüncelerin çok sağlam. Ön planda çocuğunun düzeni, senin düzenin ve huzurunu ön plana koydun, yeri geldiğinde ailende destek olabilecek yakınlıkta. Dilerim bundan sonea hayat senin için daha kolay olur🌹
                Alkol psikolojisine bir kez şahit oldum ve seni çok iyi anlıyorum. Her gün şahit olsam, sanırım ben de devam edemezdim. Eşimin ertesi gün hatasını anlaması ve destek almasıyla ben bu kararımdan vazgeçtim. Eğer böyle bir durum olsaydı, çabalasaydı, düşün bir kez daha falan derdim. Ama ben seni en içten şekilde anlıyorum ve kararlarına saygı duyuyorum, bana attığın adımlar çok kararlı geldi. 🌹🙏

• Goat bunu yanıtladı.

perimasali802_ kız ben pek giremiyorum 🤣ya iki gündür rahatsızdım, evelsi gün bir bayıldım kalpten sorun yaşadım ama şükür iyiyim..
                  Onun dışında sadece bildirimlere bakıp kaçıyorum sjsjsj
                  Özleidn mi beni🥰☺️☺️🌹🌹