Kızlar ben yazamadım bir türlü, elime telefonu alıyorum yazamadan çıkıyorum. Son iki günüm yoğun geçiyor 🥲😅

Başlangıç 59,80
Güncel 58,25
Giden 1,55 🥳🥳

Paylaştığım diyet listesiye uyarak, 6 günde ulaştım bu rakama 🥹 Beni tatmin etti çünkü uzun zamandır 59 kilonun altını göremiyordum 💃💐

@newmommy_
@belladonna
@perimasali802_
@Moonlight_
@Oluyorumanlasana
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@yarentoo
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
@Gzmkk

Yeni haftaya bu post altından devam edelim. 🥳💐

belladonna
    aaaa hiç farketmedim aşkım 🥲
    Bana göre kolay geçiyor. Şekersiz alternatifler tüketiyorum, bence yapılmayacak kadar zor değil.
    Tatlı isteğimi hurma ve züber fıstık ezmesi aşırı bastırıyor ya da züber tarzı barlar 🤩
    Bim’de şekersiz çikolata bile aynı şekerli çikolata gibi hiçbir farkı yok 🥳
    Eeee bunlar olunca daha ne olsun aşkım, biraz da tatlıdan, toz şekerden uzak duralım ne olmuş 😂
    Ama bu hava da dondurma beni zorluyor 🫠🫠

ladymomm gecen ay uc kutu antibiyotik kullandik doktor recetesiyle askim. Kayitlarda da hepsi cikti. Oyle olunca da detayli bi test yaptilar kanda mikrop ve iltihap cikinca da mecbur yatis verdiler. Gerci detayli bakmalarinda benim biraz sirretligimin de payi var 😂 e ama napim 1.5 yasinda bebek sonucta. Ahh bide tam ana dilim gibi bilsem daha neler derdim de bakma sen

ladymomm ohh afiyet sifa olsun ama bisey dikkatimi cekti dunku menundu sanirim sanki ara ogunun fazla degil mi sana. Ana ogunler super cok dengeli ya da ara ogunun de tam olmasi gerektigi gibi bilmiyorum. Ben uzun zamandir diyetlerde ara ogun yapmiyorum ya bana ondan da fazla gelmis olabilir🤭🤭🤭

ladymomm ooyyyyy masallah bu kiloya kendim dusmus gibi sevindim valla🥹🥹 bu sonuca sasirmamak gerek bitanem, azminin ve istikrarinin karsiligini veriyor rabbim🥹🌸🌸

belladonna
            Aşkım ciltte cidden etkisi oluyor. Hatta bak bu çok hoşuna gidecek 😂😂 Dur önce merak et sor ondan sonra anlatayım ahahahha 🤣
            Vücutta etkisi var mı onu pek keşfedemedim zaten hali hazırda diyet ve spor yaparken başladım ne kadar katkısı oldu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama gün içinde aşırı dinç hissettiriyor, az uyusam bile uykumu almış olarak kalıyorum ve son olarak yeme ataklarım olmuyor. 🥲

belladonna vallahi öyle değilim kız keşke olsam 😂😂 hatta sana fiziğimi anlaman için Google’dan kadın fizik tipleriyle ilgili fotolara bakıyordum. Tahmin et ne oldu? 😂😂