Diyetlendimm 🧚♀️
perimasali802_
Sizde dilime düşecek şeyler yapmayın 😜
perimasali802_
Evet, o yüzden kendimi senden saklıyorum sjjxxks
yarentoo
Olabilir aşkım ama bak ne yap biliyor musun?
Tavuğu doğra istediğin baharatları ekle biraz yağ dök. En son süt ekle ve güzelce karıştır, hava almayacak kapa koy dolapta 1 gün muhafaza et. Tavuğu sotelerken de suyunun çıkmasına müsaade etmeden sotele. Bak o süt nasıl yumuşacık yapacak tavuk göğsünü 😍
Bende diyetlenmek istiyorum…lütfen yardim
ladymomm
Pilatese gittim sonra bayramda ailelerin yanına da gittik lady tatlılar, sarmalar, börekler havada uçuşuyordu 😅
Şu anda ben öyleyim işte. Hiç enerjim yok, her şeyi zorla yapıyorum insanlar nasıl enerjik hiç anlamıyorum Ya Bunun sırrı neeee 😅
Yok çayı nadiren içerim ben. Eşim de öyle bizim evde çaydanlık, çaycı ancak misafir gelince meydana çıkıyor 😅
ladymomm
Cuma sabah tartılacağım şu anda buna hazır değilim 😅
Suyumu aksatmıyorum Ya çok su içiyorum seviyorum su içmeyi 😅
ladymomm
Yazın bende aşırı bir gevşeme oluyor neden bilmiyorum ama işte olmayınca müthiş bir rahatlık hissine giriyorum bütün düzenim şaşıyor. Meyveyi çok seviyorum aslında ama bu ara sadece karpuza odaklandım 😅
Azim var da istek yok çok dengesiz bir duygu durumu ahahahaah
ladymomm
Yok. Hiç ocakta pişirmiyorum. Yağlı kağıtı alıyorum üzerinden tekrar fırında pişmeye devam ediyor üzeri kızarıyor daha da lezzetli oluyor bak dene bunu lady 😅
ladymomm
Şimdiye kadar bir sorun olmadı da inşallah bu yazımdan sonra da bir şey olmaz amin 😅
ladymomm
Ladyy beni sabah sabah mutlu ettin 😅 mutluluk hormonlarım tavan şu anda ajajajaan
anonim9
Anomimm pilav yememişsin aşkım iyi misin? Bir sorun yok değil mi 😜
Gayette dikkatli beslenmişsin baksana 😅
ladymomm
Sabah sabah akşam yemeğininin canımın çekmesi normal mi Ya 😅
Lady yine yapmış yapacağını 🤌
ladymomm aynen canım 🥰
belladonna fasulyenin yanında hemdeeee 😂😂 bende çok saskinimmm. Düşün artık ne kadar iradeli olduğumu 🤪🤪🤪