Coolness Anlatamıyorum sanırım? Diyorum ki önceki postunda da eşinden yakındığını dile getirip aldatmasını normalleştirmeye çalışmış. Bende bu posttan önce nasıl bir evlilik hayatı vardı ki bunu normalleştirmeye çalışıyor diyerek baktım. Oda eve girmeyen adama ne yapabileceksin ki dediğinde, mesela şunları yapmazdım dedim. Ayrıca ona geçmiş postumu dile getirmediğim halde, beni vuracak bir post bulup yazmasında art niyet ararım dedim. Anlatabiliyor muyum?
Eşimi aldatmaya başladım......
- Düzenlendi
acet Sen artık bir sussan mı? Nereden biliyorsun ya etmediğimizi? Ooo bravo süper aldatmışsın devaaaammmm mı diyelim? Harbiden sakin kalmaya çalışıyoruz ama aşırı arsız bir kadınsın. Kendine gel ya, yemin ederim kendine gel. Buraya post açıyorsan ister alttan konuşurum ister üstten. Yanlışsın diyorum bu benim yorumum, kötü yoruma tahammülün yoksa post açma git derdini sevgiline anlat.
lboncukannesi yok ben seni anlıyorum sen her yazında da ısrarla geçmiş postlarına baktım diyorsun bende bunu diyorum işte 😂 sen onun geçmiş postlarına bakmışsın ona göre yorum yapmışsın, o da senin geçmiş postlarına bakmış ona göre yorum yapmış, ben anlatıyorum kendimden eminim, sen anlayabiliyor musun beni asıl ?
lboncukannesi ya bı sus be artık. Burda defalarca aldatılan kadınların postlarini okudum bana namussuz diyenler orda bı konuş kocanla diye tavsiyeler veriyorlardi hadi hadi benim bostuma gelipte beni kovamazsin
lboncukannesi bende sana üstten konuşuyorum iste kocanın ailesi bile ne olduğunu anlamış oğullarına yazık olmasın diye istememisler seni uza şimdi
Coolness Aşkım kadın kendi geçmiş postunu dile getirmiş ama ben getirmedim. Allah aşkına dilimde tüy bitti, aman napıyorsa yapsın valla daha fazla uzatmayacağım. Yinede adil olmaya çalışmışsın, bu tavrın hoşuma gitti teşekkürler 🌸
lboncukannesi ben bu postumda Esra ezmeciden bahsetmedim şimdi uza
- Düzenlendi
acet Senin kaynanan aldattığını duysa kafan da bir tel saç bırakmazdı, beni sevmemelerinin tek nedeni ırkçılıktı onuda çözdük çok şükür. Uza falan gerçekten terbiyesiz bir kadınsın, umarım kocana yakında bir güncelleme gelirde seninle devam ederek kendine yazık etmez. Ağzından zehir akıyor, o yüzden hep derim bir evlilikte sorun varsa iki tarafı da dinlemek gerekir. Kocan o kadar şey yaparken sende çok masum değilsin. Allah kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah.
lboncukannesi doğruya doğru kuzum 🎈
lboncukannesi sus kız
Coolness Anlamaz aşkım zorlamaya gerek yok, kadın gerçekten normal bir durumun içinde değil. Yaptığı yanlışı, başka insanları bastırarak ört bas etmeye çalışıyor. Daha fazla muhatap olamayacağım, ne hali varsa görsün.
lboncukannesi sende kocandan az daha kacarsan yicen boynuzu şimdi burdan uza
lboncukannesi boşver sen takma ya umarim doğru yolu bulur
acet Benim kocam boynuzu takarsa Allah’la onun arasında ama sen boynuzu çoktan takmışsın… Senin halin ne olacak? Bulunduğun durumun içinde bile bu kadar iğrenç konuşma cüretini kendin de buluyorsun ya, Allah yarına bırakır yanına bırakmaz. Dilerim bu yazdıklarının büyüklüğünden korkacak kadar vicdan sahibisindir.
perimasali802_ İnşallah canım inşallah..
lboncukannesi kız nasıl bir çene var sende valla Allah çevrene yardım etsin bı git ya