acet Ne kadar ayıp ya gerçekten.

acet bak şimdiiiii, o sana hiç eşinle ilgili; demek ki eşin seni istemiyor seni görmek istemiyor ki eve gelmiyor yazmış mı ? Sen ona neden böyle yükleniyorsun. Hatanı biliyorsun, kabul de ediyorsun öfkeni böyle çıkarma burdaki insanlardan

acet Senin kaynanan aldattığını duysa kafan da bir tel saç bırakmazdı, beni sevmemelerinin tek nedeni ırkçılıktı onuda çözdük çok şükür. Uza falan gerçekten terbiyesiz bir kadınsın, umarım kocana yakında bir güncelleme gelirde seninle devam ederek kendine yazık etmez. Ağzından zehir akıyor, o yüzden hep derim bir evlilikte sorun varsa iki tarafı da dinlemek gerekir. Kocan o kadar şey yaparken sende çok masum değilsin. Allah kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah.

• acet bunu yanıtladı.

Coolness Anlamaz aşkım zorlamaya gerek yok, kadın gerçekten normal bir durumun içinde değil. Yaptığı yanlışı, başka insanları bastırarak ört bas etmeye çalışıyor. Daha fazla muhatap olamayacağım, ne hali varsa görsün.

acet Benim kocam boynuzu takarsa Allah’la onun arasında ama sen boynuzu çoktan takmışsın… Senin halin ne olacak? Bulunduğun durumun içinde bile bu kadar iğrenç konuşma cüretini kendin de buluyorsun ya, Allah yarına bırakır yanına bırakmaz. Dilerim bu yazdıklarının büyüklüğünden korkacak kadar vicdan sahibisindir.

• acet bunu yanıtladı.

Eucleas çok rahat bir şekilde kadını kötülediler yaptığının yenilir yutulur tarafı yok ama o çocuklar için sessiz sedasız halledebilirlerdi

Eskobar çocuklar için çok zor bir durum.gerçekten kaıdnın aldatmasıyla erkeğin ki bir değil çocuklar için.baba evlilikte figürandır anne yapan yaşatan oradaki güvensizliği atlatabilen her hangi bir çocuk olduğunu düşünmüyorum.
            Yazık ya.insanlar nasıl cesaret edebiliyorlar o da ayrı konu

acet Büyük konuşmuyorum, kınamıyorum. Ama senin İslam’da cezan recm ( taşlanarak öldürülmektir ) kocana acıyorum. Ne kadar da ilgisiz olsa bu demek değil ki onu aldatabilirsin. İnsan gibi boşan götün yiyorsa. Henüz yakınlaşma olmadı demişsin merak etme bugün olmaz yarın olmaz 3. Gün kucağına atlarsın ne de olsa senin için eczane arıyor sana ertesi gün hapı alır koşa koşa.

acet sende de nasıl bir karakter var .Allah yardım etsin çocuklarına . Ne bekliyorsun aferin bravo denmesini mi? Birde takdir belgesi yaptıralım as boynuna gez olur mu? Kocandan farkın ne . Eve girmediği için boynuz mu takmak. Daha aşağılık bişey olamazdı. Boşan o zaman sen dürüst ol . Kimse neden boşanınca başkasıylasın demez. Adam yapsa ne haysiyeti kalırdı ne anası bacısı . Sen yapınca neden çifte standart bekliyorsun. Utan o çocukların yüzüne bakarken . Otur kendini sorgula biraz . Bunun sığınacak bahanesi yok. Düpedüz karaktersizlik. Çok bahanen varsa ayrılırsın kardeşim . Ay birde korkusuzsunuz ya Allah korkusu yok utanma yok . Hiç mi demiyorsunuz bi yerde birine denk gelirim elin adamı der ki bana musallat oldu bu kadın peşimi bırakmıyor .ya o zaman başına gelecekleri düşün bi . Şuan adama tabi tatlı gelirsin sorumluluk yok üzerinde . Sen onun için sadece zaman geçirdiği birisin . Belki kaçamağısın . Ay kendinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz ya .