Coolness Anlamaz aşkım zorlamaya gerek yok, kadın gerçekten normal bir durumun içinde değil. Yaptığı yanlışı, başka insanları bastırarak ört bas etmeye çalışıyor. Daha fazla muhatap olamayacağım, ne hali varsa görsün.

acet Benim kocam boynuzu takarsa Allah’la onun arasında ama sen boynuzu çoktan takmışsın… Senin halin ne olacak? Bulunduğun durumun içinde bile bu kadar iğrenç konuşma cüretini kendin de buluyorsun ya, Allah yarına bırakır yanına bırakmaz. Dilerim bu yazdıklarının büyüklüğünden korkacak kadar vicdan sahibisindir.

• acet bunu yanıtladı.

Eucleas çok rahat bir şekilde kadını kötülediler yaptığının yenilir yutulur tarafı yok ama o çocuklar için sessiz sedasız halledebilirlerdi

Eskobar çocuklar için çok zor bir durum.gerçekten kaıdnın aldatmasıyla erkeğin ki bir değil çocuklar için.baba evlilikte figürandır anne yapan yaşatan oradaki güvensizliği atlatabilen her hangi bir çocuk olduğunu düşünmüyorum.
        Yazık ya.insanlar nasıl cesaret edebiliyorlar o da ayrı konu

acet Büyük konuşmuyorum, kınamıyorum. Ama senin İslam’da cezan recm ( taşlanarak öldürülmektir ) kocana acıyorum. Ne kadar da ilgisiz olsa bu demek değil ki onu aldatabilirsin. İnsan gibi boşan götün yiyorsa. Henüz yakınlaşma olmadı demişsin merak etme bugün olmaz yarın olmaz 3. Gün kucağına atlarsın ne de olsa senin için eczane arıyor sana ertesi gün hapı alır koşa koşa.

acet sende de nasıl bir karakter var .Allah yardım etsin çocuklarına . Ne bekliyorsun aferin bravo denmesini mi? Birde takdir belgesi yaptıralım as boynuna gez olur mu? Kocandan farkın ne . Eve girmediği için boynuz mu takmak. Daha aşağılık bişey olamazdı. Boşan o zaman sen dürüst ol . Kimse neden boşanınca başkasıylasın demez. Adam yapsa ne haysiyeti kalırdı ne anası bacısı . Sen yapınca neden çifte standart bekliyorsun. Utan o çocukların yüzüne bakarken . Otur kendini sorgula biraz . Bunun sığınacak bahanesi yok. Düpedüz karaktersizlik. Çok bahanen varsa ayrılırsın kardeşim . Ay birde korkusuzsunuz ya Allah korkusu yok utanma yok . Hiç mi demiyorsunuz bi yerde birine denk gelirim elin adamı der ki bana musallat oldu bu kadın peşimi bırakmıyor .ya o zaman başına gelecekleri düşün bi . Şuan adama tabi tatlı gelirsin sorumluluk yok üzerinde . Sen onun için sadece zaman geçirdiği birisin . Belki kaçamağısın . Ay kendinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz ya .

yarentoo kocalarımız da zaten böylelerine giderse yolları açık olsun. Ve eminim şuan kendide metres konumda biliyor veya bilmiyor . Kendine bunu hak görüyor demek ki söyleyecek söz yok başka. Kendi yuvasını yıkarken eminim başka birinin de yuvasıyla oynuyor . Yoksa hangi bekar adam evli kadınşa fingirdesin. Birde birliktelik olmadı diyor ee iki güne onuda yaparsın çok bişey değil senin için yani . Kırmayayım kınamayayım dedikçe dilimede hakim olamıyorum aşırı geriliyorum bu tiplere

acet buradaki yaklaşımından anlıyorum ki seni swinger partiler paklar. Kendine bahane arama. Kocandan boşanmak istemiyorsun elinin altında bir tane garanti var bir de kenarda heyecan yaratacak biri olsun diyorsun yakında 3. De bulursun 4. De. Rabbim bizi karşılaştırmasın. Arkadaşım olsan ilişiğimi keserim. Hatanı yüzüne söyleyene çirkeflecek kadar küçültüyosun kendini ahlaksızlığını savunmak için. Çocuklarına üzülüyorum sana benzemezler umarım olan onlara olacak

Eucleas maalesef yapacağada benziyor . Verdiği cevaplara bakılırsa ar damarı kalmamış . Maalesef dilimin kemiği yok o yüzden sivri sivri konuşuyorum bu konularda sıfır tahammül . Tabiki ilgi sevgi beklemek en doğal hakkın insanı ayakta tutan şeyler bunlar ama evliyken değil.
            Mutsuzsan ayrıl önüne bak. Ama ne yardan ne serden ohhh . Bunun gibiler (erkek-kadın ayrımsız) yüzünden toplumun çivisi çıktı. Yetmiyor hiç bişey doyumsuzluk has safhada . Bir erkek iki erkek üç erkek bu ne böyle ya. Ne farkınız var kendini satanlardan acaba . Hiççç . Olmasınlar bunlar toplumda ya nefes bile almasınlar .