gizo00 ayyy çokça aminn canımm ☺️ benim oğlan hastalandı gecen hafta ateşlendi tüm hafta geceler uykusuz gündüz hareketsiz evdeydik onunda etkisi oluyor, ama bn adette olmadım henuz, doktor adet düzenleyici verdi 10 günlük bir hap sabah akşam içiyorum, adet bitiminin 16tıncı günü başlıyorsun hapa 10 gün içip bitince adet olmayı bekliyorsun☺️ ve şuan cumadan beri beklemedeyim henuz olmadım normalmi sizce
Diyet
karamelek21 ay insaalhh tartida ve kiyafetlerimde farki gordukce bi gaz geliyor o bicim🥹
karamelek21 yaa cok gecmis olsun😮💨
Adet konusund bi bilgim yok canim🫠
Zamansiz_ aynen bendede canım ☺️ bir özgüven geliyor insana,dolap yenilice bu gidişle çünkü benim pantolonların bazıları şalvar gibi duruyor şaka gibi😂😂
Zamansiz_ çok saol canım benim, bakalım adet olmayı bekliyorum ☺️
karamelek21 ayy bnmde her goren kiyafetlerin ne bicim olmus diyor🥹🥹 bu harika birsey basardik🥹💃🏻
karamelek21 bi bilgim yok canım normaldir ama ay geçmiş olsun aynı sorun bizde de vardı kızım ateşlendi bi kaç gün uykusuz gecelerrr🤦🏻♀️ bide ben spor yapmaya üşeniyorum ya evin işi yemek çocuk derken ona halim kalmıyor yapsam çok fark edecek biliyorum da
karamelek21 yaa istiyorsun🥹 insallah Rabbim naisp etsin cicegim🥹🌷
Zamansiz_ adet oldum kuzum 😂😂 istiyorum ama şuan aklımdan çıkardım sadece istedigim kiloya varmak ve sonrasında hamilr kalabilmek hedefim 🥹
Zamansiz_ aminnn inşallah canımm🫶🏼🫶🏼🥰
karamelek21 yaa hayirlisi olsun insallah hakkinda son hedefe cok az kalmissss gider eminim🌸😍😍
Zamansiz_ aminn cünlemizin inşallah canım☺️🥰