karamelek21 aynen yaa benim diyetisywnde aylık alıyosun listeyi ben 2. Ayı almicam öğrendim işin sırrını artıkk😂 anladım cnm artıkın yavaş yavaş içerimm

gizo00 ben haftalık alıyorum kuzum gercekten çok ilgili bir bayan, 4 aylık parasını ödeyip geldim 12nci aya kdr sonra kendi kontrolumde verecem inşallah ☺️

gizo00 birde hergün tabaklarımın resmini istiyor yani kaçamak yemek mümkün deyil🤣 arada kaçaırırsam pnuda söylüyorum

karamelek21 tabak resmi istemesi güzel ya sırf footo atcam diye güzel tabak yaptırır insana her gün 😂 bende her öğünümü çekiyorum foto😃

hayal65 tamamdır sende bizdensin o zamana ara ara paylaş bizimle burada olacagız cnm, bol eksilmeler☺️

hayal65 tatlım ben aralıklı oruç yapıyorum. İlk öğünü 12 den önce yapmıyorum ve bol salata ama böyle bollllllll ve protein tüketiyorum. Et se et yumurta ise yumurta çok doyuyorum. Bazen akşamları yemiyorum bazen çok az yiyorum ama çok geç saate bırakmıyorum. Tatlı yi abur cubur u hamuru makarnayı ekmeği pilavı bıraktım. Tatlı ihtiyacımi meyveden ilk ogunde işte çok az kuru incir kuru kayısı cevizli sucuk ama böyle çok değil azar azar yiyorum

etoile teşekkür ederim yanıtınız için uygulayacagım yarın başlıyacam bu dediklerinizi not alııcam❤️

hayal65 yarın başlayacaksan hızlı giriş yapma. Ben öyle yapmıştım 15 gün alistirdim kendimi. Yani ilk ekmeği azalttim sonra diğerlerini daha sonra kestim.

etoile öyle yapacagım adım adım ilerlemek istiyorum inşallah veririm

Zamansiz_

gizo00

hayal65 kızlar yarın tartı günü 😂🫠 ben dün çok güzel giden diyetimin yine içine ettim🥹 akşam yemeginde eşim baştan çıkardı beni dışarı gittik,meşhur bir patatesçide bir porsiyon patates kızartması yedim yanında sosla🥹 sonra iki üç şeker yedim geldim eve pişmanlık diz boyu spor yaptım 300 kalori yaktım iki litreye yakın su içtim, bugün ekmek sürmicem azıma, varmı tuyolarınız yarın 1 kilo daha eksiyr inmiş olim nolur 🥹🥹

karamelek21 benden de kötü haber çıldırıcam artık yok boğazımı tutamıyorum aşırı yeme isteğim var 67 oldum geri koca bir ayda 3 kilo vermiş oldum yani moralim çok bozuk. Sabah kahvaltıyı çok güzel yapıyorum sonra ara öğüne kadar ölüyorum açlıktan yani dolapta tatlı vardı gittim yedim bin pişmanlıkla her gün böyle tutamıyorum kendimi 🥵

gizo00 sorma kuzum valla bendede hafta içi herşey çok güzel ama hafta sonu mümkün deyil firesiz geçmiyor😭,bugün azıma ekmek almadım sadece yumurta peynir fln sonra ara ögüne iki hurma yedim şimdi az bir bulgur pilavı ve et 😭 dünü telafi etmek için bugün düşük beslendim yarına Allah kerim😔

gizo00 dengeledimde umudum yok hayatta 69 göremem bu hafta 😭 yarını iple çekiyorum cnm