karamelek21 hedefim 58 boyum 161 çok istiyorum vericem bu boya kaç kilo olmalıyım sizce
Diyet
hayal65 bende 1,58 hedef kilom bnimde 59 60 çok fazlası güzel durmaz bir bayanda☺️ , programa göre 51 kilo olmam lazım🤣
karamelek21 evet ya ama böyle ft bir vücut çok istiyorum inşallah bu kilolar gider d fıstık olalım🤣🤣🤣
hayal65 oluruz Allahın izni ile herşey çabamıza baglı☺️
karamelek21 aynen öyle 😁
karamelek21 vallah davamke arada ipin ucu kaçıyor ama olsun randevu aldım diyetisyene bide o bizi görsün ne diyecek bakalım 😅
karamelek21 dün misafirm vardıı gerisini sen tamamla 😂😂
gizo00 olsun olsun bugün dengelersin kuzum, bnde listeye pek uyamadım bu hafta ama dikkat ettim yarın tartı günüm😂
hayal65 olsun canım hepimiz bocalıyoruz ara ara bu çok normal,önemli olan ertesi günü bunu dengeye sokmak☺️
karamelek21 aynn öyle kesinlikle katılıyorum sana 😁
hayal65 ☺️💪🏻💪🏻
karamelek21 bi tartılıyım dedim hala 65im çok şükür hamur işi falan yemiştim bissürü hiç yaramamış 😂💃💃
karamelek21 hadi bakalım 69u görmüşsündür inşallah 💪
gizo00 kuzum öyle hemen yansımazki kilona sadece vicudunda ödem yapar,ilerleyen zamanda kilo verme sürecini yavaşlatır☺️
gizo00 aminnn aminn yarın ola hayrola☺️
karamelek21 moralim cok bozuldu kizlat ya 2 gun once tartildim bugun de +2 kilo gosteriyor hepsinin şiş ve odem oldugunu dusunmuyorum 🥲
Zamansiz_ @gizo00 @karamelek21 ay kızlar ne güzel motive olmuş gidiyosunuz eski günlerdeki gibiiii. Bı motive yakalayabilirsem bende gelicem aranizaa 😂😂😂
Zamansiz_ benimdr moreller sıfırr 😂 69 altıa düşemedim,tartıda 100 gr fazla çıktı🥹 kuzum arada kaçamak yaptıklarımız hemen kiloya dönüşmüyor ama ödem ve şişlik oluyor vicudda