karamelek21 evet doğru diyorsun bende öyle yapacağım çünkü çok çok zor teşekkür ederim
Diyet
karamelek21 bu bugün kü kilom
hayal65 hedefin kaç canım? Çok aşırı bir kilo deyil boyun kaç bilmiyorum ama bi 10 kilo vermen bile çok güzel deyişimler yaratır vicudunda☺️
karamelek21 hedefim 58 boyum 161 çok istiyorum vericem bu boya kaç kilo olmalıyım sizce
hayal65 bende 1,58 hedef kilom bnimde 59 60 çok fazlası güzel durmaz bir bayanda☺️ , programa göre 51 kilo olmam lazım🤣
karamelek21 evet ya ama böyle ft bir vücut çok istiyorum inşallah bu kilolar gider d fıstık olalım🤣🤣🤣
hayal65 oluruz Allahın izni ile herşey çabamıza baglı☺️
karamelek21 aynen öyle 😁
karamelek21 vallah davamke arada ipin ucu kaçıyor ama olsun randevu aldım diyetisyene bide o bizi görsün ne diyecek bakalım 😅
karamelek21 dün misafirm vardıı gerisini sen tamamla 😂😂
gizo00 olsun olsun bugün dengelersin kuzum, bnde listeye pek uyamadım bu hafta ama dikkat ettim yarın tartı günüm😂
hayal65 olsun canım hepimiz bocalıyoruz ara ara bu çok normal,önemli olan ertesi günü bunu dengeye sokmak☺️
karamelek21 aynn öyle kesinlikle katılıyorum sana 😁
hayal65 ☺️💪🏻💪🏻
karamelek21 bi tartılıyım dedim hala 65im çok şükür hamur işi falan yemiştim bissürü hiç yaramamış 😂💃💃
karamelek21 hadi bakalım 69u görmüşsündür inşallah 💪
gizo00 kuzum öyle hemen yansımazki kilona sadece vicudunda ödem yapar,ilerleyen zamanda kilo verme sürecini yavaşlatır☺️
gizo00 aminnn aminn yarın ola hayrola☺️