perimasali802_ Yogacikiz öncelikle kalktığımda çocuklar tepemde olduğu için 😁 bunlari yapmıyorum kollarımı açarım sadece ya Allah der güne başlarım 🤣🤣
Sutlucikolati aslnr60 kiz desene kalk bir gün de sen hazırla diye hazır kahvaltıya otur Ne güzel öf kahve ile sigara’nın ardından 🤣🤣🤣
lanjalee perimasali802_ bu için kafam çok dolu bi takım işler var ev , hastane işleri falan , aklıma yoga gelmez benim güne haldır huldur başlayacağıma eminim o yüzden 😅 ama haftaya bilemiyorum 🤷
tazeann Yogacikiz Kız valla yorgunluktan nasıl yatıp nasıl kalktığımı bilmiyorum ki hiç oğlumdan önce kalkmadım bu zamana kadar 😂 ama biraz büyüsün dediğin gibi yapmaya çalışıcam inşallah vücudumun çok ihtiyacı var orası kesin 😅
meryemcnr Yogacikiz ben uyanamiyorum gece hala oglumla oturuyoruz sonrada sabah buyuk oglumu okula gonderip geri yatiyorum 11 falan sonrada aksama kadar mal gibi geziyorum deneyim bari
Yogacikiz meryemcnr kesinlikle denemelisiniz kendinize de vakit ayırın en azından evde hareketler yapmaya çalışın ve yapmaya başladıkça hem zihinsel hem bedensel olarak çok iyi hissedeceksiniz ama ilk önce beyniniz size spor yapmamanız için çok direnecek :)