• Muhabbet
  • Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬

Zamansiz_ herşey yolunda bebişim çok şükür 🙏 ay ama ne bileyim ya canım sıkılıyor genel anlamda 🤷

Zamansiz_ herşey Bi şekilde geçiyor da Nasıl geçiyor işte yine yıkılmadık ayaktayız güzelliklerde var tabi bakalım yine nasıl geçecek dediğim bir zamandayım Buda geçecek beee😔

Zamansiz_ ben kendimi seviyorum ya çünkü o kadar güzel sabrım var ki sabredip dua edip güzel günlerimin gelmesini bekliyorum güçlü konusunda da bilmiyorum ki güçlü kadın ne demek oluyor ben sabrımın çok olması beni güçlü kılıyor herhalde

lanjalee iyiyim cicegim turkiyeyle aramiz 2 saat oldu saat 10 bucuk daha 🫠 okullar bi hafta kapaliydi iyiydiiik😂 yarin tempo basliyor 🤷🏻‍♀️

Zamansiz_ vallaa doktorlar guluyordu bana dkdkdk nolur eve gidtmek istiyorum çıkmıyor falan diyordum 😂 yani bacaklarım o kadar açıyordu ki catalda durmaktan geri kalan acı beynimde yok şuan hayal edemedim ldkdkdkd ama yinede normal doğumu tercih ederim:) sezeryandan kalan iz beni fazlasıyla üzüyor 🙃🙃🙃 gerçekten insan elini atıp almak istiyor demi kanka çık ulan artık diye dhahahhaja

Zamansiz_ Geçmez dediğim tüm acılar hala geçmedi kazık çaktı bana her gün acısını hissettiriyor. Bazı acılar ömürlük herhalde asla geçmez. Ara sıra acısı diner geçti sanırsın ama o yeniden alevlenir içini yakar.

HurremSultan hahaha cik artik nerden geldin bilmem diyerekten😂😂 anne olmanin her durumu her ani ne kadar zor bi kadarda guzel o kadar sanci çekiyoruz veriyorlar elimize sanki birsey yokmus gibi🥹