• Muhabbet
  • Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬

lanjalee iyiyim cicegim turkiyeyle aramiz 2 saat oldu saat 10 bucuk daha 🫠 okullar bi hafta kapaliydi iyiydiiik😂 yarin tempo basliyor 🤷🏻‍♀️

Zamansiz_ vallaa doktorlar guluyordu bana dkdkdk nolur eve gidtmek istiyorum çıkmıyor falan diyordum 😂 yani bacaklarım o kadar açıyordu ki catalda durmaktan geri kalan acı beynimde yok şuan hayal edemedim ldkdkdkd ama yinede normal doğumu tercih ederim:) sezeryandan kalan iz beni fazlasıyla üzüyor 🙃🙃🙃 gerçekten insan elini atıp almak istiyor demi kanka çık ulan artık diye dhahahhaja

Zamansiz_ Geçmez dediğim tüm acılar hala geçmedi kazık çaktı bana her gün acısını hissettiriyor. Bazı acılar ömürlük herhalde asla geçmez. Ara sıra acısı diner geçti sanırsın ama o yeniden alevlenir içini yakar.

HurremSultan hahaha cik artik nerden geldin bilmem diyerekten😂😂 anne olmanin her durumu her ani ne kadar zor bi kadarda guzel o kadar sanci çekiyoruz veriyorlar elimize sanki birsey yokmus gibi🥹

Zamansiz_ valla inanılmaz ya🌌 düşünüyorum acıları düşününce midem bulanıyor ama yinede bı on kere daha dogurabilirim oyle de bı bağımlılık 😂😂😂😂 ama büyütmek Zor işte keşke tek zorluk doğumda olsa kanka hurremi geçerdim ahahahhah

Zamansiz_ öyle canım benim ama diyemiyorum ki bu huyumdan nefret ediyorum kimse kırılmasın üzülmesin dedikce ben kırılıyorum ama kimsenin umrunda değil

Zamansiz_ Geçmez demedim hiç bir zaman. Lakin yarayı çok derinden aldım hep. Kapanmadı, ama kabuk bağladı kanamıyor fazla.