Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬
Zamansiz_ herşey Bi şekilde geçiyor da Nasıl geçiyor işte yine yıkılmadık ayaktayız güzelliklerde var tabi bakalım yine nasıl geçecek dediğim bir zamandayım Buda geçecek beee😔
Zamansiz_ aynı acıdan onlar da sınanacak 🥀
Bubenimoykumm ve sende goreceksin rabbime birak gosteriyor
Zamansiz_ vallaa doktorlar guluyordu bana dkdkdk nolur eve gidtmek istiyorum çıkmıyor falan diyordum 😂 yani bacaklarım o kadar açıyordu ki catalda durmaktan geri kalan acı beynimde yok şuan hayal edemedim ldkdkdkd ama yinede normal doğumu tercih ederim:) sezeryandan kalan iz beni fazlasıyla üzüyor 🙃🙃🙃 gerçekten insan elini atıp almak istiyor demi kanka çık ulan artık diye dhahahhaja
Bubenimoykumm sıfır kayıp diyorsun 😂😂😂😂
Zamansiz_ Geçmez dediğim tüm acılar hala geçmedi kazık çaktı bana her gün acısını hissettiriyor. Bazı acılar ömürlük herhalde asla geçmez. Ara sıra acısı diner geçti sanırsın ama o yeniden alevlenir içini yakar.
HurremSultan hahaha cik artik nerden geldin bilmem diyerekten😂😂 anne olmanin her durumu her ani ne kadar zor bi kadarda guzel o kadar sanci çekiyoruz veriyorlar elimize sanki birsey yokmus gibi🥹
kalpkirintilari o aciyla yasamayi bilince geciyor aslinda bazi yaralar parcan olunca alisiyorsun..🥀
Zamansiz_ Amin canm inşallah
Zamansiz_ arkana yaslan izle diyor kurban olduğum 😎
HurremSultan öyle tabi kalan ömrünü olgunlaşmış tecrübelenmiş yediysen de aynı kazığı bi daha tadar mıyım ulen diyerek geçiriyorsun 😍
Bubenimoykumm o izlemenin verdigi keyif peki🥹 allah gunah yazmasinda cok hojjj🤫🙊🤐
Düşüncelere dalınıp uykusuz olan sabahlar ah ahh
Zamansiz_ valla inanılmaz ya🌌 düşünüyorum acıları düşününce midem bulanıyor ama yinede bı on kere daha dogurabilirim oyle de bı bağımlılık 😂😂😂😂 ama büyütmek Zor işte keşke tek zorluk doğumda olsa kanka hurremi geçerdim ahahahhah