kalpkirintilari gunde 3 ana ogun kesin yap saglikli seyler tuket salata bol kendini asla asiri kisitlama vermen gereken cok kilon var ise. bol su ki iciyormussun sade kahvede bu surecte cok onemli ara öğünlerini abur cubur yerine biraz daha tok tutucak seyler yapabilirsin ben 3 ana 1 ara yapiyorum o ara ogunde wasa uzerine katkisiz findik ezmesi bazen tahin pekmez suruyorum 1 tatli kasigi degil yani bi fincan kahve ile yapıyorum baya tok tutuyor en gec 6 da kapatiyorum nadiren 6 oluyor haftada bir tartil her hafta ayni gun ayda bir de mezura ile ölçüm yap mesela bol eksiler umarim istedigin kiloyu gorursun😮💨
Diyette olanlar💪
Zamansiz_ 3 ana 1 ara öğünle 8 aya kilo veririm ben ya. Hızlı gidecek biaey kazım bana☹
🤷🏻♀️
Eskiden diyet poatu açılsa hemen 200 yorum gelirdi noldu şimdi ya
kalpkirintilari merhaba bende diyetteyim bu post bana iyi geldi 2 aydır diyetteyim 10 kg verdim, 78 ile başladım şuan 68,300 bu hafta adet oldum ve diyetim bozdum😭 nişan vardı boşladım diyeti,yarın diyetisyenimden yeni listemi alıp yeni haftaya daha iradeli başlamak istiyorum inşallah, hedefim 60 62 civarı☺️ 2 beden inceldim 42 den şuan 38 ben oluyor, 36 oluyor ama dar geliyor😄 ama 36 girmek harika bir duygu darda gelse🥰
karamelek21 Ya ne güzel bende keşke 60 lara inebilsem. Neler yiyorsunuz diyette kaç öğün
kalpkirintilari sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum günde iki yumurta mutlaka bir dilim kepek ekmegi, yumurta haşlama omlet menemen hergün istegim üzerine yapıyorum, bazen yulaf tost yazıyor, yada tam bugday unundan pankrk,peynir zeytin yeşillikler, sonra öğlen 14:30 gibi bir degişim meyve bir kupa kahve şekersiz,bezen hurma ceviz, bazen mısır patlagı üzerine fıstık ezmesi ve muz enfes oluyor, sonra gün içinde mutlaka 3 lt geçkin su içiyorum, akşam 18:00 19:00 arası yemek yiyorum 2 gün mutlaka balık,ve et tavuk yanında bol salata ve yogurt ile, sonra 21:00 de son olarak kiraz sapı çayı içiyorum ve günü kapatıyorum 😂 tam olarak listemi harfiyrn yazdım size
karamelek21 çok güzel vermişsin. Boyun kaç
Cicekliperde çok teşekkür ediyorum boyum 1,58 ☺️
karamelek21 Çok güzel ya. 19 da yemek yemek kilo aldırmaz mı ya ben o piskolojideyim ve ikinci ana öğünümü öğlene çektim. Bide şey sorucam cevaplarsan sevinirim lütfen. Ben kahveyi asla sade içemiyorum yani mutlaka sütle içmem gerek. Latte yada kapucino yada normal evde sütlü kahve olaram ama şekersiz tabiki. Sütle içmek diyeti bozarmı?
kalpkirintilari ben çalışıyorum o yüzden eve gelmem 17:30 buluyor, bu sebeble akşam yemegi saatim öyle, hafta sonu 17:30 18 arası yiyorum kahvaltımda daha geç
Yapıyorum uyuyup uykumu almak istediğim için,11:30 buluyor kahvaltı, canım kahveyi normal sütle iç, süt tozu yasak,bnde sade kahve içemiyorum sütlü şekersiz içiyorum ,bnde çayı şekersiz içemiyorum,diyetisyenim şekersiz diyor ama bn azalttim tamamen bırakamadım, yani çokta kasmayın kendinizi,
karamelek21 yok canım normal doğal sütle içiyorum kahvemi. Bende şekersiz içemiyorum ama bu yüzden evde muz topları yapıyorum yiyorum enfes oluyor tatlı isteğimi bastırıyor.
1 muzu çatalla ezip hindistan cevizi baharatı ile karıştır içine kakao, zevke göre kahve taneleri, fıstık ezmesi koy top haline getir elinle. Enfes tatlı oluyor 🤭
karamelek21 Günaydın. Bugün tartıldım diyetin 4 cü günü 4 kilo gitmiş durumda büyük ihtimal ödem atmışım 78 den 74 4 gün içinde düşmek mümükün mü ki
Bende diyetteyim umarım bu sefer iradeli olucam listeme uyucam diye düşünüyorum bakalım :)
kalpkirintilari çok güzel ödem atmışsın, bn ilk haftamda 2,3 kg vermiştim, senin tartı doğru gösterdigine eminmisin? 4 günde 4 kg bana biraz fazla geldi gibi, ama bilemiyorum olabilirde cnm,
kalpkirintilari denicem bu tarifi bazen benimde tatlı istegi sğır basıyor😢
karamelek21 başta Ben de inanmadım ama 5 litrelik su damacasını tarttım tartı da doğru geldi 5 kg geldi
Rosethorn İnşallah canım kaç kilosun
kalpkirintilari süper o zaman ☺️ vücudun iyi ödem atmış maşallah diyelim💪🏻