TombulHatun benimde var köşede süs oldu biraz düzenli kullandığımda hemen farkediyor ama gündüz yapamıyorum gece de enerjim kalmıyor 😂alet çokta işte icraat yok 😅

Biyiklim zorlaştırır taşımayı bele biniyor yük bel ağrıları olur hareketliliğini sınırlar kilo

lgrth doğru diyorsun bu yönden düşünmedim ben hamile kalırsam çok zayıflarım ilk üç ay diye kilo almak istedim şimdiden dikkat ederim o zaman 😄

Biyiklim her hamilelik bir olmuyor belki iştahın açılır bunda 😂

lgrth ilk hamilelilgim berbattı çok çektim kusmalar dan 40 a kadar düştüm

Biyiklim bende iştahtan 80 e çıktım bebek daha bezelye kadarken 🤣

lgrth gerçekten mi maşallah 🧿 😂

lgrth bende seviyorum çok ta yiyorum ama kilo almıyorum 🤣🤣

Biyiklim yeterince çok yemiyorsun demek ki 😂

lgrth nasıl yemiyorum ağzım durmuyor yalnızlıktan sürekli mutfaktayım yediklerimle sohbet ediyorum🤣🤣benim metabolizma hızlı o yüzden çok almıyorum 🤣

lgrth bana da yapıştı ya 75 74 73 bu kadar 1 hafta diyet yapıyorum 2 3 kilo gidiyorum hadi diyoruma biraz yumuşatayim gene alıyorum 😆 döngüden çıkamıyorum hani istikrarlı olsam vereceğim 13 kilo zaten yarısı da ödem muhtemelen ama yok illa yicem

lgrth hayatın boyunca ne yaptın diye sorsalar en çok kilo vermeye çalıştım derim 😂😂😂😂