• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

Gamzekck hayır içim soğumaz o zaman benim dövmem lazım sabaha kadar uyumadım ya zor gücün 10 gibi uyumuşum aonra kızım uyandı kendi kalkıp baktı beni kaldırmadı 😂😂 akşama kadar kızıma baktı ahshshs 😂

Gamzekck evet ama her ay değil birde yüz için ne kadar olursa olsun kesin bittiği takdirde her fiyatı göze almıştım ben bunu yaşlılığını dününerek. Biraz iz kalıyor ama toparlıyor kalıcı değil. Güneşten koruyup hamet** gibi kremler önerirler

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gamzekck
      sanslikralice geldim hepsini atamasam da biseyler daha paylasayım
      Bunlardan biri durulanmayan sac kremi/maskesi benim sacımla anlastı tabiki herkesin sac tipi farklıdır ama içinde silikon olmadıgı için cogu kişinin sevicegini düsünüyorum digeri de hem ısı koruyucu hem kolay tarama spreyi gibi bir sey bunu da begendim işini gayet iyi goruyor
      Birde retinol ampulleri atıcam 7 günlük kur gibi düsünün ama ben hergün kullanmıyorum ve normalde babor markasını kullanıyorum ampul olarak falan ama bu da bu fiyata iyi bir ürün suan elimde yok bir daha almadım bende baska marka var diye ama alırım cildiniz retinole vs alısık degilse belki basta sevmezsiniz yada her cilt anlasmaz boyle seylerle fakat bu gibi ürünler normalde ucuk fiyatlı ürünler ama isananın öyle degil bunu alıp denemek zarar vermez zaten uygun fiyatlı bir ürün sevmezseniz atarsınız üzülmeden
      Bu da temiz içerikli bir Deodorant krem ben begendim kuzenim bir süre sonra parcacıklar oldu dedi ben bitirdim ve öyle bisey olmadı yine deneyin uygun fiyatlı bir ürün bisey kaybetmezsiniz bence cok güzel

Gamzekck
      bunlar da vücut kremi ve el kremi cok güzeller kuru ciltliyseniz seversiniz benim kullandığım yüzde 5 eger cok cok kuruysa cildiniz yüzde 10 da kullanabilirsiniz ama onu yedirmesi daha zor olucaktır

Gamzekck
      Gamzekck

rouge_ el kreminin fotosunu yanlıs isana med urea el kremi olucak bu attıgım degil

rouge_ aşkımsın benim yaa hepsini kaydettim kremleri ve saç için olanları mutlaka alıp denicem çok ama çok teşekkür ederim 🥰🥰😘