• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

sanslikralice alicam isanayi önerdiği için sizde memnun kalınca tam kesin hemen gidip alicam merak ettim çünkü, benim de cildim atopik kuru pul pul dökülür soyulur her gün günde üç kere nemlendirici kullanıyorum normalde oruç tuttuğum için ikiye indirdim , rosman var online alıyorum normalde hep ama bu sefer mağazasına gidicem

Gamzekck rival loves me de güzel marka canım ben kapatıcı bronzer bir de simli baz gibi bi ürününü aldım severek kullanıyorum uygun fiyatlı iyi bi marka

sanslikralice aynen o yüzden nemlendirici yağ ve yüzüm için Biodermayi kullanıyorum sürekli marka değiştiriyorum hiçbiri ise yaramadığı için Bioderma az da olsa ise yaradı bende

Gamzekck hayır içim soğumaz o zaman benim dövmem lazım sabaha kadar uyumadım ya zor gücün 10 gibi uyumuşum aonra kızım uyandı kendi kalkıp baktı beni kaldırmadı 😂😂 akşama kadar kızıma baktı ahshshs 😂

Gamzekck evet ama her ay değil birde yüz için ne kadar olursa olsun kesin bittiği takdirde her fiyatı göze almıştım ben bunu yaşlılığını dününerek. Biraz iz kalıyor ama toparlıyor kalıcı değil. Güneşten koruyup hamet** gibi kremler önerirler

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.