rouge_ en büyük iyikim kızım 😍 evlat çok başka bir şey o benim dünyam yaşama sebebim mutluluğum 💖 rabbim ayağına taş gözüne yaş değdirmesin tüm evlatlarımızı korusun 🫶🏻 rabbim tüm isteyenlere sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin güzel günlerini göstersin inşallah 🙏🏻
İyikileriniz
rouge_ ay böyle deyince bi aydınlanma geldi😂 çok şükür sağlıklıyım gencim güzelim sexiyim huzurluyum mutluyum evim arabam var istediğimi alabilecek güce sahibim ( alışveriş bağımlısıyım ) seyehat etme özgürlüğüm var gezmeyi seven birisi olarak muhteşem bir anne babaya kardeşe sahibim
Gerçek dostlarım arkadaş çevrem var sosyal bir hayatım
Ve daha bir sürü şey….. Nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun daha güzellerini göstersin gördüğümüzden geri koymasın 🫶🏻
Hepimize sağlık sıhhat huzur mutlululık bolluk bereket dolu güzel bir ömür diliyorum 💜
Sutlucikolati hahaha sinir anında tartışma anında bende neler neler söylüyorum ben akıllanmam iflah olmam🤣
sanslikralice gordun mu bak 😂❤️
rouge_ kendimi bildim bileli o mantıktayım ama çocuk büyüyüp beni yordukça ikinciyi beklerken hormonlar sinir stres tavan oldukça bazen yakın olsaydım da çocukları verir arada bir kafa dinlerdim diye düşünmüyor değilim sonra muhalafet olanda çok olur yine yorulurum diye şükür bu hallere de diyip geçiyorum 😂