karamelek21 ah sonunda yaaa hadi başlayalım bakalım kaç gün dayanacagim 😅😅😅😅 güncel kilomu görünce şoklanmayin 😅😅😅
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
anonim9 aşkım sabah yumurtadan sıkıldıysan yulaf varsa evinde 3 yemek kaşığı yulaf koy sütü göz kararı ekle şişmesini bekle buzdolabına kaldır içerisine chia da koyabilirsin ben böyle yapıyorum bu karışımı bir kaseye genelde akşamdan hazırlıyorum sonra sabah hemen kahvaltı yapmıyorum 8 den 12 ye kadar su içiyorum 12 de bu kasenin üzerine muz doğruyorum ceviz kuru üzüm hurma çok abartmadan bu şekilde yiyorum uzun süre tok tutuyor 🫢 ramazanda da sahurda 1 bardak süt 3 tane hurma yedim bence böyle zayıfladım ahahaha bunu normal kahvaltı yerine de yapmak istiyorum süt çok uzun süre tok tutuyor hurma da kan şekerini dengeliyor
Yulaflı yumurtalı tarifleri çok yapıyorum ya da bazen yumurta haşlıyorum
Ama mutlaka her sabah 1 dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorum
Akşamda canım evde ne varsa ondan yiyorum abartmadan tabi ki olabildiğinde ağır kızartma hamur işi yapmamaya dikkat ediyorum tamamen diyet yemeği veremem sana öyle olunca ben diyeti hemen bozuyorum ama kahvaltıyı diyet kahvaltısı akşamı da normal ev yemeği yiyince hevesim kaçmıyor 😂
Ara öğün 2 tane yapıyorum ben çünkü günler uzadı malum birini 2-3 arasında bir bardak ayran ve bir çay bardağı leblebi olarak diğerini de 5 gibi bir elma olarak evde ne meyve varsa artık şu anlık ben böyleyim sana da fikir olsun gün içinde güncellemeye çalışırım yine 🥰 hepimize bol eksiler sexi fizikler diliyorum 😍
Pazartesi başlasam olur mu çocukların okuluyla birliktee😍🤭 beni de alır mısın gruba🌸
perimasali802_ gel toparlanalim hep beraber kuzu
sanslikralice
Maşallah maşallah canim 💪🏻💪🏻
anonim9 hahaha oyle deme simdiden kendini demorilize etme, boll su ic kacamaklar olabilir insaniz neticede cnm
anonim9 bn suan 8 saat çalışıyorum yarin son gun iki hafta evde olacagim menulerimi seninle seve seve paylaşırım cnm ama diyetisyenim demistiki her gun mutlaka iki yunurtave bir dilim ekmek olmasi gerek kahvaltıda, yoksa kilo verirken kastan kaybedersin buda cirkin olur vicud coker kilo verdikce sekillenmez☺️
Rumeysa0701 gell baciim yeterki gell pazartesi gel, yarin tartil guncel kilonu yaz pazartesi de start ver ☺️
sanslikralice teşekkürler canım güzel paylaşım icin bn gectigimiz surede diyetisyenle 3 ay diyet yaptım ve toplam 14 kg verdim, diyet listem kisacasi, sabah iki yumurta bir dilim ekmek ve yesillikler bir dilim
Peynirle sonra ara ogun 3 gibi bir kupa kahve sutlu sekersiz ve yanina bir meyve veya bir avuc kuru yemiş, 3 lt su gun icinde ve aksam
Yemegim et balik ve sebze ekmek yok makarna pilav yok ilk iki ay boyle katiydi son ay biraz dahail ettik pulav makarna fln abartmadan,sonra kiraz sapi cayi icerim yatmadan once veya yesil cay boylelikle gunu kapatiyoruz, ve ozellikle her aksam yemegin yaninda bir kase yogurt tuketilmeli kilo vermede faydasi varmis
- Düzenlendi
karamelek21 birde haftanin 2 gunu 30 dk leslie yapiyordum en cok belden incelmistim 14 cm 💪🏻 bir ay sonra vicud olcumude yapalim ve simdi de yapalim bir ay sonra cikan sonuca bakalim💪🏻💪🏻
karamelek21 emziren anneler de var mı olur mu 😁🙈 bende şuan 69 um 10 kg vermem lazım yaa ben ramazanda almışım baya emzirdigim içinde habere yiyorum 🤣🤣artık dur demek lazımm
karamelek21 ay kızlar bende varım benıde alın 🌸
karamelek21 bi toplam 20 kg vermem lazım aşkım 20 vermem kg duyunca birden motivasyon mu kalır bende 🤣🤣
karamelek21 bu durum beni uzeeer ama bakalim yemeye çalışacağım 😅😅
sanslikralice yulaf hiç hiiic sevmiyorum 😅😅😅 ama şimdi fellas markalı bı gronala var şeker ilavesiz ondan sipariş vericem bı onu deneyeceğim 😅😅 bende şuan öğün ve çeşit olarak kendimi çok sıkmama kararı aldım yoksa çok çabuk vazgeçerim. İlk olarak midemi alistirmak adına porsiyon kucultecegim yediklerimden. O yüzden yavaş ilerleyecegim ama ilerleyecegim😅😅
sizene ideal kiloma dönmek için benim 20 den de fazla vermem lazım 😅😅😅 ama direkt hedefim 20 değil de mesela 30 Nisan a kadar 3 kilo vereceğim diye hedef koydum kendime. Küçük hedeflere ulaşmak daha kolay 😅 ilk hedefe ulaştıktan sonra yeni bir hedef daha öyle öyle ilerlemeyi düşünüyorum haydi sende gel 😅😅😅
karamelek21 beni de alır mısınız
karamelek21 evet bu çok doğru bir de benim diyetisyenim kan tahlili istemişti sprey b12 demir ve d vitamini dedi onları da kullanıyorum bence faydası oluyor değerlerinize de baktırın mutlaka
karamelek21 hemen hemen benzer şeyleri vermiş diyetisteyenimiz bende de şöyle yaptık canım evet yumurta ve bir dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği cidden çok önemli benim kas oranım çok iyi çıktı biraz yağ kaldı sadece o da gidecek inşallah
Akşam yemeğinde bende şöyleydi bir kase çorba mutlaka içiyordum ve bol salata yiyorum öyle olunca ana yemeğe yer kalmıyor bende pilav makarna 4 kaşığa kadar izin vardı 🙈 yoğurt da önemli tabi hem yancı oluyor yemeklere sindiriyorsun yediğini hem de kemikler için faydalı
3 litre suya ek hazır içecek asitli içecek içmeyince kilo güzel gidiyor
anonim9 evet aşkım kendini hiç kasma yavaş yavaş ver motivasyon düşürmek yok kilodan önemlisi sağlık
Sağlıklı bir şekilde zayıflamak
Canının istediğini abartmadan yersen ( porsiyon azaltarak ) ve bol su içersen emin ol gidecektir kilolar
Kız sen yumurta sevmiyorsun yulaf sevmiyorsun olur mu öyle😂 neyse granola da olur ama yanına bir dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği kesin ye yağsız peynirin varsa ondan koy zeytin havuç maydanoz salatalık domates tabağını böyle kalorisiz sebzelerle doldur öyle olunca hem çok oluyor gözün doyuyor hem de tıkanıyorsun iyi oluyor😂