karamelek21 bu durum beni uzeeer ama bakalim yemeye çalışacağım 😅😅
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
sanslikralice yulaf hiç hiiic sevmiyorum 😅😅😅 ama şimdi fellas markalı bı gronala var şeker ilavesiz ondan sipariş vericem bı onu deneyeceğim 😅😅 bende şuan öğün ve çeşit olarak kendimi çok sıkmama kararı aldım yoksa çok çabuk vazgeçerim. İlk olarak midemi alistirmak adına porsiyon kucultecegim yediklerimden. O yüzden yavaş ilerleyecegim ama ilerleyecegim😅😅
sizene ideal kiloma dönmek için benim 20 den de fazla vermem lazım 😅😅😅 ama direkt hedefim 20 değil de mesela 30 Nisan a kadar 3 kilo vereceğim diye hedef koydum kendime. Küçük hedeflere ulaşmak daha kolay 😅 ilk hedefe ulaştıktan sonra yeni bir hedef daha öyle öyle ilerlemeyi düşünüyorum haydi sende gel 😅😅😅
karamelek21 beni de alır mısınız
karamelek21 evet bu çok doğru bir de benim diyetisyenim kan tahlili istemişti sprey b12 demir ve d vitamini dedi onları da kullanıyorum bence faydası oluyor değerlerinize de baktırın mutlaka
karamelek21 hemen hemen benzer şeyleri vermiş diyetisteyenimiz bende de şöyle yaptık canım evet yumurta ve bir dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği cidden çok önemli benim kas oranım çok iyi çıktı biraz yağ kaldı sadece o da gidecek inşallah
Akşam yemeğinde bende şöyleydi bir kase çorba mutlaka içiyordum ve bol salata yiyorum öyle olunca ana yemeğe yer kalmıyor bende pilav makarna 4 kaşığa kadar izin vardı 🙈 yoğurt da önemli tabi hem yancı oluyor yemeklere sindiriyorsun yediğini hem de kemikler için faydalı
3 litre suya ek hazır içecek asitli içecek içmeyince kilo güzel gidiyor
anonim9 evet aşkım kendini hiç kasma yavaş yavaş ver motivasyon düşürmek yok kilodan önemlisi sağlık
Sağlıklı bir şekilde zayıflamak
Canının istediğini abartmadan yersen ( porsiyon azaltarak ) ve bol su içersen emin ol gidecektir kilolar
Kız sen yumurta sevmiyorsun yulaf sevmiyorsun olur mu öyle😂 neyse granola da olur ama yanına bir dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği kesin ye yağsız peynirin varsa ondan koy zeytin havuç maydanoz salatalık domates tabağını böyle kalorisiz sebzelerle doldur öyle olunca hem çok oluyor gözün doyuyor hem de tıkanıyorsun iyi oluyor😂
karamelek21 e sen bilirsin inşallah verirsin canım 😊 bende almak istiyorum 😂 hedefim 65-68 oruç bittiğinden beri çok yedim kesin bir iki kilo almışım 😅
suprizyumurta gel bacim sende tabiki katilabilirsin
aselinannesi9398 sede h g bacii☺️
sizene azmin daha güçlü olsun hayal et incecik bel elbiselerde salinarak yürüdüğün gunler gelicek,hedef belirle baska hesef 5 k g olsun sonrasi sonra gelicek zaten cnm
yalnlsikal sende gel canim☺️
sanslikralice evet kesinlikle zaten kan tahlili vermem lazim 2 hafta sonra, cunku bn catlatma igneside vuruldum hamile kalabilmek icin☺️ hamis kalirsam diyete veda ama kalamassam devam kuzu
sanslikralice kesinlikle yuzde yuz veriliyor kuzum, benimde corba verirdi hep ama simdi yaz geldi corba icilmez ama onun yerine şöyle büyük kase 🥗 salata harika olur☺️ birde haftada iki gun detoks suyu verirdi bir litre suya 1 limon 1 salatalik bir yesil elma bunu haftanin iki gunu iceceksin
karamelek21 bu arada kizlar tartildim guncel kilom 68,4 ☺️
sanslikralice sevmeyince diyet çok zor işte 😅😅😅 tamam canım aklımda bulunsun 😂😂
karamelek21 ben ramazanda 5 kilo verdim hayatmda ilk defa 😂 bayram dönüşü güzelce başladım her akşam evde en az 1 saat bazen daha fazla spor yapıyorum enerjim varsa önce 15 dk leslie ile başlıyorum eliptiğim var, hula hoop egzersiz çemberim var, titreşimli egzersiz cıhazım var , bir de termal takım aldım eve gelince takımı giyiyorum tüm spor bitince sırılsıklam oluyorum
karamelek21 ayy benide alın o zaman
karamelek21 97 ile de ben başlıyorum bakalım 🫢🫢😂😂🤦🤦
karamelek21 91.3 hamileler kabul mu benimde diyet var uymak zorundayım kontrollü gitmek için 😂