sizene azmin daha güçlü olsun hayal et incecik bel elbiselerde salinarak yürüdüğün gunler gelicek,hedef belirle baska hesef 5 k g olsun sonrasi sonra gelicek zaten cnm

sanslikralice evet kesinlikle zaten kan tahlili vermem lazim 2 hafta sonra, cunku bn catlatma igneside vuruldum hamile kalabilmek icin☺️ hamis kalirsam diyete veda ama kalamassam devam kuzu

sanslikralice kesinlikle yuzde yuz veriliyor kuzum, benimde corba verirdi hep ama simdi yaz geldi corba icilmez ama onun yerine şöyle büyük kase 🥗 salata harika olur☺️ birde haftada iki gun detoks suyu verirdi bir litre suya 1 limon 1 salatalik bir yesil elma bunu haftanin iki gunu iceceksin

karamelek21 ben ramazanda 5 kilo verdim hayatmda ilk defa 😂 bayram dönüşü güzelce başladım her akşam evde en az 1 saat bazen daha fazla spor yapıyorum enerjim varsa önce 15 dk leslie ile başlıyorum eliptiğim var, hula hoop egzersiz çemberim var, titreşimli egzersiz cıhazım var , bir de termal takım aldım eve gelince takımı giyiyorum tüm spor bitince sırılsıklam oluyorum

karamelek21 ay inşallah kalırsın bebeğim 😍 ilk bebiş mi olacak inşallah
        Kuzucum ben hamile kaldığımda 3 ayda 9 kilo vermiştim kusmaktan sonra sadece 5 kilo aldım 3 buçuk bebek doğdu gerisi plesentaydı doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha zayıf haldeydim sende öyle olabilirsin belki😂

karamelek21 tünaydın kizceler tartilfim 69.55 im aralıkli oruç yapıyorum kahvaltım 12 de olacak gaza geldim haydi bakalım sizde durumlar ne

karamelek21 hoşbulduk canım 😊

Bugün tartıldım 77.95 ama 78 ı grcıyordu normalde de dün çok erken yedım bıda bısey yemedım ondan kaynaklıda olabılır.

sanslikralice ikinci hamileligim olacak kuzum, tamamen ayni seyleri yasamisiz 71 ile hamile kaldim mide bulantisindan 9 kiloyu gecsin verdim sonra istah acilinca geri 71 olarak dogum yapmistim☺️ hatta emzirme donemindede baya vermistim
              Kilo insallah ikincidede cok kilo almam 🤲🏻😂