karamelek21 bu arada kizlar tartildim guncel kilom 68,4 ☺️
Yaza fit giren kızlarr💪🏻💪🏻
sanslikralice sevmeyince diyet çok zor işte 😅😅😅 tamam canım aklımda bulunsun 😂😂
karamelek21 ben ramazanda 5 kilo verdim hayatmda ilk defa 😂 bayram dönüşü güzelce başladım her akşam evde en az 1 saat bazen daha fazla spor yapıyorum enerjim varsa önce 15 dk leslie ile başlıyorum eliptiğim var, hula hoop egzersiz çemberim var, titreşimli egzersiz cıhazım var , bir de termal takım aldım eve gelince takımı giyiyorum tüm spor bitince sırılsıklam oluyorum
karamelek21 ayy benide alın o zaman
karamelek21 97 ile de ben başlıyorum bakalım 🫢🫢😂😂🤦🤦
karamelek21 91.3 hamileler kabul mu benimde diyet var uymak zorundayım kontrollü gitmek için 😂
- Düzenlendi
karamelek21 69.7 ile başlıyorum bugün pazartesi diyordum ama ne kadar erken o kadarı iyi
karamelek21 ay inşallah kalırsın bebeğim 😍 ilk bebiş mi olacak inşallah
Kuzucum ben hamile kaldığımda 3 ayda 9 kilo vermiştim kusmaktan sonra sadece 5 kilo aldım 3 buçuk bebek doğdu gerisi plesentaydı doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha zayıf haldeydim sende öyle olabilirsin belki😂
karamelek21 tünaydın kizceler tartilfim 69.55 im aralıkli oruç yapıyorum kahvaltım 12 de olacak gaza geldim haydi bakalım sizde durumlar ne
karamelek21 boy 165
77.65 güncel kilom 😓
- Düzenlendi
karamelek21 hoşbulduk canım 😊
Bugün tartıldım 77.95 ama 78 ı grcıyordu normalde de dün çok erken yedım bıda bısey yemedım ondan kaynaklıda olabılır.
TombulHatun hay maşallah darisi bizee bacim harikasinn 💪🏻💪🏻
suprizyumurta buyur canim sende katil aramiza
lgrth başımız ustune hamis anne ☺️
sanslikralice ikinci hamileligim olacak kuzum, tamamen ayni seyleri yasamisiz 71 ile hamile kaldim mide bulantisindan 9 kiloyu gecsin verdim sonra istah acilinca geri 71 olarak dogum yapmistim☺️ hatta emzirme donemindede baya vermistim
Kilo insallah ikincidede cok kilo almam 🤲🏻😂
elsa57 nasil yapiyorsun bnde calistigim icin bir denemek istiyorum aralikli orucu tum gun yemeyip bir ogun ile beslenmek nasil olur acaba
Rumeysa0701 hadi bismillah diyelim o zaman☺️
aselinannesi9398 olsun canim asagi yukari bir iki gr oynar bol hol
Su iciyoruz💪🏻
karamelek21 bol bol eksılerımız olur inşallah🌸
karamelek21 Ayy keşke bende kilo verebilsem ama bu ara o kadar stressliyim ki bir de onun stressine giremicem