perimasali802_ ya peri cok fenasin 🤣🤣🤣🤣 gecen gun tartıyla böyle tartistim bozuk bu diyip çöpe aticaktim baktim esim tartilinca sıkıntı yok mecbur kaldi🤣

Moonlight_ taşıyamaz haldeydik ama 🤣🤣🤣
    Bir video vardı görmüşsündur kadının gebe karnini hafif kaldırınca rahatlıyormus arada eşim yapardı 😂😂

Sutlucikolati bugün 66.7 ye düşmüştüm sabah aç karnına çıktım tartıya baya iyi gidiyo4 benim çokta zorlanmıyorum sabah kahvaltısı,öğle yemeği yok onun yeirn3 ara öğün yapıyorum 2 tane akşam yemeğinden sonrada bisey yemiyorum günde 3 litre su içiyorum bazende yürüyüş yapıyorum öyle cnm

• Düzenlendi

basak23 Devam ediyorum ve şuanda açlıktan uyandım dönemedim uykuya su içiyorum bende gözlerim kıpkırmızı olmuş nedendir bilinmez. Gecenin 4 dü, sen naptın nasıl gidiyor bakalım

SuVeAtes vallaha bende yapıyorum ama regl olucam o yüzden bi şişkinlik var tartıldın mı kaç gitmiş

• Düzenlendi

basak23 -2500 kusur tam hesaplamadim. Hıyar yiyorum şuanda çok fenayım . Ben hala regl olamadim onun da şişkinliği var gitmiyor

SuVeAtes maşallah bacımmm iyi gitmiş 2200 de ben vermişim ama ödem muhtemelen

basak23 Valla yedim daha demin artık bir şekilde yoluna sokmam lazım İki günde bir yiyeceğim ya da bu şekilde bir sistem kuracağım iki günde bir tek öğün olabilir. Bakalım bugün sabah yedim Bugün başka yok Yarın da yok ondan sonraki gün sabaha yiyebilirim Anca kendimi tutmaya çalışacağım

perimasali802_ eveeet ne kadar zor olsada (son aylarim hep yaza denk geldiii😵‍💫🤣) yinede cok güzeldii ya 😍❤️

SuVeAtes ya aslında protein ağırlıklı beslensen yine aynı gider sanki ilk ödem atarken işe yarıyor gibi