basak23 Valla yedim daha demin artık bir şekilde yoluna sokmam lazım İki günde bir yiyeceğim ya da bu şekilde bir sistem kuracağım iki günde bir tek öğün olabilir. Bakalım bugün sabah yedim Bugün başka yok Yarın da yok ondan sonraki gün sabaha yiyebilirim Anca kendimi tutmaya çalışacağım

perimasali802_ eveeet ne kadar zor olsada (son aylarim hep yaza denk geldiii😵‍💫🤣) yinede cok güzeldii ya 😍❤️

SuVeAtes ya aslında protein ağırlıklı beslensen yine aynı gider sanki ilk ödem atarken işe yarıyor gibi

basak23 İşte kendimi öyle sartlayamiyorum. Yapabilsem ah ah şimdiye belki gitmişti kilolar da olmuyor. Biraz olsa ucu kaçıyor sonra

SuVeAtes ay benimde öyle de para verip gidince diyetisyene epey kilo verdim

16 gün sonra

Heyyy kızlar neler yaptınız naptiniz diyeti yaa ben dün fire verdim ama bugün aç karnıma tartildim 63.80 kg ben ilk başladığımda 69,70 tim sizlerde durumlar nasıl

suprizyumurta Ben pes etmiştim 3. Gun tekrar başladım tek öğün istediğimi yiyorum. Asıl amaç kilo vermekten çok kilo almamak kiloyu kontrol altında tutmak. Tabi böyle gram gram da olsa eksi oluyor. Bakalım bu nasıl ilerleyecek

basak23 ooo süper işte vermişsin cnm pes etme kaçamak bile yapsan ertesi gün devam et beslenmene inanirsak hersey olur pazar günü kaçamak yaptım valla eşimle kahvaltıya gittik şuan 63.30 falanim heraldw bu hafta fire vermek istemiyorum şu göbek gitsin başka bisey istemiyorum yaa

basak23 diyetisyen eşliğinde devam ettim ondan öncesinde kendim 2,5 kilo zaten vermiştim 69.7den 66.7 ye kendim verdim yani diyetisyenle 66.7 den başladım

SuVeAtes ayy hadi bakalım bol eksiler diliyorum hepimize bende bi 58 olursam iyi olacak az kaldı

Ay kizlar slm postun cok gerisinde kaldim ama yakalayabilirim umarim 80 de tikanip kaldim ben🥲 bugun detox gibi bsy yapmayı planliyorum kabak🙄🤢🤢 cok duzenli giderim umarim 3 gun yeter artikkkk 7 haftadir 80 kaldim tikandim etkisini goren bsyler tavsiye edicek olan varmiii❤️💐 baciniza bi yardim 🥲

basak23 yani destek olunca daha iyi oluyor bende ilk kez başvurdum bu yola çocuk olmasa hergun yürüyüş,egzersiz yapardım eskisi gibi ama yok yapamıyorum ya o yüzden düzenli bi listeye göre en azından ilerliyorum faydasını görüyorum tabi ben arada ufak bi kaçamak yapıyorum 😃😃😃

Zamansiz_ bol bol su iç,ekmek kesinlikle yeme ve akşam 7 den sonra da bisey yeme canım. Birde 2 adet yeşil çayı demle soguyunca sade soda koy, 2 dilim limon ve çok azda toz zencefil at içine gün içinde tüket detox çayını 🫶💗😍 birde akşam kiraz sapı çayı içebilirsin 8 buçuk gibi en geç 🫶

suprizyumurta en zirve kilomu baz alicak olursa (132/135kilo😮‍💨) aksam en gec 5.30 kapatiyorum aralikli orucla enfes sonuclar aldim yuruyus vs bitki caylari hep bana kandirma gelmistir vucudum tam duraklamada o pes etti ama ben aslaa 😎😂😂 🥲(yıkılmadim ayaktada degilim🥲😂)

bir ay sonra

Zamansiz_ ahahahh kiz yok valla iyi geliyor bitki çayları ben diyetisyenle birlikte ilerliyorum işte şuan 61 falanim hedefim en fazla 58 olmak bakalım göbek gidene kadar olmadı egzersiz ile göbeği eritecez 😂