Anonim2 Değişmez bunlar burda bir kaç post okudum
Eşleriyle ne kadar mutlular yatakta benimki dedikodu yapıyor yatakta saçma saoan şeylerden bahsedip duruyor hiç bir şekilde aramızda bir tutku yok .Hep tek taraflı herşey
Eşim benimle beraber olmak istemiyor
Anonim2 evet sevgiliyken istekliydi çok güzeldi ilişkimiz evlendik resmen bazı şeyler değişti sanki karısı miyim? Kankasi miyim diye bazen düşünmüyor değilim aglicam sinirden artık
Anonim2 Ay bilmiyorum gerçekten kankaliktan farkı yoksa niye evlendik biz Allah aşkına, gece yatınca stresimi atamıyorum bile sürekli sarz dolu ve bir yerden sonra başka konularda tahammülum kalmıyor
feslegenn aynı şeyi yapmayı bir deneyin bakın size neler neler der kursakszlar üzülmeyin bırakın kendi haline bakalım nereye kadar dayanacak
Anonim2 zaten boyle biri olduğun anlında yazaydi almazdim seni diyin kesilmemis karpuz misali nerden bileyim senin ne oldugunu
Tarcinlikek90 Yok zaten lafın gelişi söyledim genelde öyle derler ya adamın gönlünü yapmazsan başkasına kaçar gibi
Allah korusun rabbim saptırmasin, konuşmayı denicem tekrardan bakalım inşallah düzelir 🙏
feslegenn anladim canim. Insallah duzelir insallah
feslegenn kuzum bizde bu sıralar öyleyiz ama benim eşim çok üşür ve çabuk hasta olur evde soğuk olduğu için duşa girmek zor geldiginden yapmıyor seninkide öyle bişey olabilir mi ki?
Bi kere reddetti beni çok ağrıma gitti 10 11 gün ne zaman bana yanaşsa bende onu reddettim çıldırdı anladı niye yaptığımı ve birdaha hiç reddedemedi sende ona hayır de isteyince yaklaşma
Gullu Neler denedim kız güzel de bir kadınım yani giydigim yakışıyor bakımıma dikkat ederim ama istemeyince ne yaparsan yap istemiyo