• Cinsellik
  • Eşim benimle beraber olmak istemiyor

Anonim2 evet sevgiliyken istekliydi çok güzeldi ilişkimiz evlendik resmen bazı şeyler değişti sanki karısı miyim? Kankasi miyim diye bazen düşünmüyor değilim aglicam sinirden artık

feslegenn kıyamam yok ben görücü usulü evlendım ıkı sene nısanlı kaldım bır kere gördüm o kadar 😂😂😂önceden hayatımda hıc kımse yoktu sevgimde yoktu hıc kendımı yapma gıbı bır şeyimde yoktu 😂😂😂

feslegenn aglama kıyamam ❤️dedım sen konu açılırsa konuşmayı dene tavrını koy bakalım belkı ıyı gelır anlar halınden

Anonim2 Ay bilmiyorum gerçekten kankaliktan farkı yoksa niye evlendik biz Allah aşkına, gece yatınca stresimi atamıyorum bile sürekli sarz dolu ve bir yerden sonra başka konularda tahammülum kalmıyor

feslegenn kolay degıl kı es demek hersey demek ama anlamıyorlar ınsanı ben dıyorum belkı zaman ama zamanda çare degıl benmkı ısten gelır hep oyun oynuyor hep ne vakıt ne beraber çay ısı düstumu hal eder uyur aynı gün gene aynı

feslegenn aynı şeyi yapmayı bir deneyin bakın size neler neler der kursakszlar üzülmeyin bırakın kendi haline bakalım nereye kadar dayanacak

Anonim2 zaten boyle biri olduğun anlında yazaydi almazdim seni diyin kesilmemis karpuz misali nerden bileyim senin ne oldugunu

Tarcinlikek90 Yok zaten lafın gelişi söyledim genelde öyle derler ya adamın gönlünü yapmazsan başkasına kaçar gibi
          Allah korusun rabbim saptırmasin, konuşmayı denicem tekrardan bakalım inşallah düzelir 🙏

feslegenn canım birşey merak ettim bebekten önce de boule miydi esin belki tekrar hamile kalma korkusu onda piskolojik etki yapıyordur

feslegenn bende bebekten önce nasıldı diyecektim. Çünkü bazı erkeklerde bebekten sonra lohusa depresyonu gibi depresyona girebiliyorlar bu durumu kişiSel algılayıp kendinizi üzmeyin öyle bişey olabilir.

Anonim2 canım burda yazılanlara takılmayın bilemeyiz kim ne yaşıyor klavye ile yazmak basit herkesin sorunu oluyor Burda yazılanlara bakıp evinizde huzursuz olmayın🌷

feslegenn kuzum bizde bu sıralar öyleyiz ama benim eşim çok üşür ve çabuk hasta olur evde soğuk olduğu için duşa girmek zor geldiginden yapmıyor seninkide öyle bişey olabilir mi ki?

feslegenn oda senden ıstedıgı zmn sen oyle yap hemen adamın kucagına düşme derim. Yani tabııki kadınlık denılen bişy hısetmessın eşin bencıl davranıyor ıyı bır ders vermen lazım

feslegenn yanliz degilsin canim benim eşimde öyle ben iatedigimde hyr kendi iatediginde hadi bende her yolu denedim yok ne yapsam cekemiyorum ama bazen o kdr isteyecek duruma getiriryorum kendi hadi hadi der yani

feslegenn bide şöyle yap kesin isteyecektir ben oyle yapiyorum geceligini giy yat o saten gelir yanina sokulur ozmn hayir diyemez

Bi kere reddetti beni çok ağrıma gitti 10 11 gün ne zaman bana yanaşsa bende onu reddettim çıldırdı anladı niye yaptığımı ve birdaha hiç reddedemedi sende ona hayır de isteyince yaklaşma

Gullu Neler denedim kız güzel de bir kadınım yani giydigim yakışıyor bakımıma dikkat ederim ama istemeyince ne yaparsan yap istemiyo

Ezelinur Evet bebekten önce sürekli isterdi uzun sürerdi ve tatmin oluyordum iliskimizden.Ama çocuk oldu tekrar olmasın diye istemiyormuş, git spiral taktir diyor bana para da yok şuan

feslegenn e sebebi bu demek seni istemiyor sevmiyor değil işte belli ki bebekten sonra zorluk çektiniz diye onunda psikolojisi bozulmuş.