Tweetyy 😂😂😂😂😂
Seks Sırasında... 🙈😂
Olivetti ilk bebeğiniz mi☺️
Olivetti konu ile alakalı değil ama size yorum yapmak geldi içimden ☺️ Bebek haberini aldığınız zaman üzülmüştünüz bende çok üzülmüştüm o zaman öyle düşünmenize yani bebek için daha çok üzülmüştüm ama şuan da heyecanlıyım içim içime sığmıyor demeniz çok mutlu etti beni söylemek istedim 🌷 sağlıkla huzurla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Bebek bakımı zor değil Allah kadınları annelik fıtratı üzerine yaratmış doğumdan sonra sanki size güncelleme geliyor gibi herşeyi biliyormuşcasına davranıyorsunuz😄 ama ilk zamanlar bir yardımcınız olursa daha rahat olursunuz tavsiyem ev işlerinde yardım alın ama bebeğin tüm bakımını siz yapın ki yardım eden kişi gittiği zaman bocalamayın. 👍🏻
Ezelinur merhaba cevap vermek istedim 🙂 evet bebeğim olacağın duyduğum zaman cok cok cok üzülmüştüm o günler kabustu . Eskiler hatırlar ne yaşadığımı 🙂. Geçtiğimiz cuma kızımı kucağıma aldım. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Şuan cok karışığım ama asla mutsuz değilim 🙂 dediğiniz gibi insana güncelleme geliyor, kuş gibi ben bunu nasıl tutacağım bir yeri kırılır diyordum vallahi öyle bir tutuyorum öyle bi alt değiştiriyorum ki herkes şaşırıyor ben dahil 🙂 yardımcı olanlarım var sürekli sen yat sen yat diyorlar ama ben hiç yatan bir insan olmadım umarım bugünleri aramam 🙂 sağol iyi geldi yazdıkların
Koalaannesi aldığın ürünün fotoğrafını atar mısın belki bizede lazım olur 😂
- Düzenlendi
Ecenaz https://hizliresim.com/3R2nTq bu canım🔥😂 rengi böyle değil ama bordo
Olivetti Güzel Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ☺️Bundan sonra hayatınız çok değişecek benden söylemesi sabahları gözünüzü onla açıp onun size gülümsemesi dünyalara bedel olacak çok güzeller😍
Koalaannesi
İsimi nedir aldığınız geceliğin?
LoveMe yukarıda paylaştım canım bakabilirsin 🤗
Olivetti gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun 🙈