Agustosirilsiklam seni linclemeyecem.evet doğru demis doktorunuz ben doktor takipinde takip ettim yumurtlamayi ve gun verdi doktorum ogunleri degerlendirdik sonuc erkek😀😀

5 ay sonra

Agustosirilsiklam merhaba bende kizima kardes isdedim ovulyasyon takib etdim ama ovulyasyondan 1gun once oldu sperm 24saat yasiyor y xromosonu acaba erkek olma ihtimali varmidir

Agustosirilsiklam yumurtlama gününde hamile kaldım ve oğlum var 🙃 cinsiyeti erkek belirler diyoruz ama demek ki yumurta da ilk oluştuğu zaman kromozom ayırt ediyor içine alırken 🤭

Agustosirilsiklam yani tesadüf mü bilemem ama ovulasyon günü ilişkiye girdik bebeğim erkek oldu hayatımda sadece 2kere korunmadik birincisi evlendiğimiz gün ikincisi oğluma hamile kaldığım gece😂

Flamme bende yumurtlamadan 1gun once oldu acaba erkek olma ihtimai varmi

Aitaj_ çin takvimi hesbaına görede erkek di biz cünsiyeti öğrenmeden kardeşim çin takvimi hesabı yaptı ve erkek olacak dedi 😂 cidden erkek çıkınca baya şaşırmıştık

Agustosirilsiklam yani bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor aslında erkek x gönderirse kız , y gönderirse erkek oluyor deniliyor . Fakat benim teyzem gebe kalmadan evvel doktoru senin sağ yumurtalıginda yumurtlama gerçekleşmiyor sol yumurtaliginla gebe kalabileceksin ve hep kızın olacak oglun olmayacak demiş . Gerçekten de teyzem 3 tane doğurdu 3 u de kız . Bence bu üreme sisteminde cinsiyet belirleme vs daha bilimsel olarak çok kesfedilmeyen şeyler var diye sanıyorum ☺️ mesela doktorunuzun dediği gibi bende tam yumurtlama günümde gebe kaldım ovulasyon testi ile ve oğlum oldu

Flamme Ben kızımda ve oğlumda yaptım doğru çıktı hep 😂