• Cinsellik
  • Asker eşleri ve eşlerinin performanslari

Olivetti illaki isteksizleri vardır ya ,şimdi ayda 1 karısına yanaşan adamı asker yapsak düzelir mi😂 ne alaka yani . Adam normalde haşin sert dinamiktir ,o yüzden asker olmuştur . Yani demem o ki askerlik sertliği getirmez,tam tersi sertlik çeviklik askerliği getirir😂

Nietzsche her zaman ki gibi güzel bir yaklaşım getirdin olaya 🙂. Ama birde 8-5 çalışan askerlerde mi aynı durumda onu da sorgulamak lazım , aksi taktirde eşlerini az gördükleri için o kadar azgın olduklarını düşünebilirim 😂. Çok yakın bir arkadaşım uzman çavuş oldu şey diyordu nöbetlerde paso karı kız konuşuyoruz ,yani onun etkisiyle de eve dolu gidiyor olabilirler 😂😂

Olivetti evet dediğin gibi saatlerde önemli , ama burada konuştuğumuz gibi reelde konuşamıyoruz o yüzden hiçbir bilgim yok. 8-5 çalışan asker eşleri online olursa yeşillendirsin bizi😂

Olivetti bunun dogruluk payı cok yuksek erkek kardesım askerdeyken napıyon dıyordum komutanla oturduk arkadaslık stelerinde dolaşıyoz dıyordu

Esim özel kuvvet aşırı yorgun gelir eve operasyon dağ bayır yatar uyur gelince evde olduğu nadir günlerde de evet serttir hemde bayaaaa sert sanırım meslek etkiliyor hiç bu açıdan düşünmemiştim 🤣

Teachermom @Nietzsche aslinda cok alakali surekli egitim ve spor yapiyorlar, is geregi her zaman aktif ve dinamik olduklari icin de kondisyonlari saglam zaten hantal ve himbil birinin asker olmasi beklenemez.. Bazi meslekler icin bu gibi genellemeler yapilir ornegin sporcular icinde boyle diyebiliriz. Nasil ki tarih ogretmenlerinin tarih bilgisi yuksektir diyebiliyorsak buda boyle bir durum. Tabiki boyle genelleme yaptim diye tarihi sadece tarihciler bilir demek istiyor olamam degil mi, bunun gibi.. yani tapu kadastroda calisan adam da cok iyi ve guclu olabilir.. aslinda epey basit bi mantik ama yine de anlasilmadi sanirim.

Akrep kiz tabikide illa guclu performans askere ait demek istemiyorum ki. Millet anlamamis, Ben onlar calisma sartlari dolayisiyla surekli aktifler diye onlari degerlendirip genelleme yaptim.

KirmiziOjeli anlamamis olmanin altindaki sorunu cozmeye calisiyorum bende aslinda cok basit😀

Deleted9 neden sov yapilacak bisey gibi mi goruyorsun askerlik meslegini? Benim hic aklima gelmemisti sov yapmak aslinda. Ama demek sizin gozunuzde sov yapilacak bisey, benim hic oyle bir dusuncem yoktu da.. yapacak olsam kendimle sov yaparim, ondan cok daha iyi bir universite ve kariyer sahibiyim 😀 lutfen gocuntularinizi kendinize saklayin 😀