Asker eşleri ve eşlerinin performanslari
Nietzsche hahaha aslında hepsini çok severim çok mübarekler🤣🤣🤣
Nietzsche elbette şükrediyorum. Fakat öyle dediğiniz gibi kebap falan değil onu anlatıyorum. İşin içinde olmayanlar bilemez elbette dışardan güzel kolay gözükür. Eşleri komando olanlar 1 aylık göreve mi gitti ailelerinin yanına gider 15 günlüğünede olsa geldiklerinde eşlerini hep görürler. Ben eşimin yüzünü 24 saatte toplam 3 4 saat zor görüyorum çoğu zaman. Çocuklar baba baba diye ağlıyo. Eşim 4 gün boyunca küçük kızımı göremediği oldu. Eve gecenin 1 2 inde ikisinde girdi çocuklar uyuyodu göremedi. Bunkonuda hassasım nasıl çalıştıklarını bilmeden işin içinde olmadan yorum yapmayın bence 🙄
Teachermom bende yorumlardan çıkarmaya çalışıyorum durumu 😂 sonuçta telefoncu olan eşimde dün evin içinde ki horoz gibi sürekli tepemdeydi 😂😂
Nietzsche evet zaten eşlerinden uzakta askerlik yapanların çoğu karı kız derdinde eşlerin ruhu duymuyor nasılsa diye. Önceden pubg oynardım denk gelen 10 erkekten 6 7si askerdi ve evliydi yürüyorlardı bize ve başka gözüne kestirdiği kızlara. Arkadan dönen muhabbetleri söylemeyeyim bile sadece karı kız bak başka bişey duymuyordum. Asker sevdası neden var bazı kadınlarda anlamam dünyada en son seçeceğim hatta seçmeyeceğim meslek grubu ya aile hayatı denen bişry yok. Birde happy kidste falan asker eşlerinin çook başlık açtığını gördüm kocam bana yanaşmıyo zaten aylar sonra görüşüyoruz hiç oralı olmuyo vs diye çeviklikle alakası yok bu işlerin kendini kandırmaca 😀
- Düzenlendi
Pisssttiii işin içindeyim abilerimin hepsi asker. Benim eşim asker değil ama bende 3,4 saat görüyorum . 1 ay göreve gideni rahat görüyosun ,geliyor 15 gün görüyor diyorsunda senede 1 ay ya da 45 gün görüyorlar birbirlerini. Sizin eşinizde başka şehire atanınca rahatlar artık şansa kalmış. Sizde bunları bilerek evlendiniz sonuçta. Dıştan üniforması bilmem nesi hoş duruyor ama içine girince kadınlar şikayetçi oluyor.
KirmiziOjeli bence de hiç elle tutulur yanları yok ,bende evlenmezdim . Görevlerini iyi yapsınlarda karı kız olayları eşlerini ilgilendirir 🤷♀️
Nietzsche Benim eşimde asker doguda gorevde karakolda kalıyor eşimle aramız Allaha şükür gayet iyi 1 sene sonra batiya gidicez ınsalalh cok sukur eşimde en ufak suphe gormedim duymadim 1 sene 3 dega 15 günlüğüne gelir gider bir bebeğim var 5 senelik evliyim bu sene bebegim oldu daha her askeri işin icine katmak gunah almaktır eşim karakterli bir insandir 10 sene bekledi beni evlenebilmek için tum askerli zan altinda bırakmak kötü birşey esimden yana suphem yok ama oda bana karakolda bi arkadasinin (evli) borc harc yaparak azarda arkadaslik kurduğunu ve karakolda karakol komutanida dahil adami cok ikna etmeye çalışmışlar yapma esine yazik gunah bak çocuğunda var yakisiyormu sana diye kadin tabi esinin onu aldattığını bildigi icin dava acmisti ama gerek kalmadı adam covitten öldü esim icin demiyorum ama esim bana karakolda ki askerlerin ne kadar karakterli oldugundan bahsediyordu karaktersiz olani da soyluyordu her meslekte her yasta ne konumda olursa olsun kadin erkek farketmeksizin herkes esini aldatabilir buna inaniyorum ha seks meselesine gelecek olursakta seksin meslekle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ama çalışan demir pas tutmaz calisan bünyesini saglam tutan yedigine ictigine dikkat eden her erkegin kadının seks hayati iyidir bana gore yazmayacaktim aslında ama bu yazilanlar bana ve eşime haksizlik yapılıyormus gibi geldi bizler o tarz insanlar değiliz Allah o tarz insanlardqn da korusun bizleri
Zoya Hakkıyla yapanın önünde saygıyla eğilirim,içiniz rahat ise şu konuşulan şeylere alınmayın bile.
deleted13 Alınma değil açıkçası tüm asker eşleri adına konuşmak istedim şimdi asker eşleri gelir linçleniriz diyorlar biri sizin eşinizin hatasini görmeden sirf asker diye aldatma konularindan bahsederse tabiki asker eşleri kızar kaldı ki ben kimim ki birini linçleyeyim haddime değil ayıp yani dedikleri şeyler eşi farklı meslekte olan tüm kadınlar ALDATILMAYACAK o zaman bende o zaman muhendislerde aldatıyor diyeyim bune saçmalık her meslekte aldatan insan vardir tabiki eşimden yana gönlüm rahat
Minnie bana sen veya siz deme konusunda bile tutarsızsın daha … belli ki yazarken çok gerilmiş ve alelacele yazmışsın 😂gelmiş burada edebiyat yapıyorsun 😃arkadaş atom filan parçalıyor galiba mesleğiyle bu kadar övündüğüne göre 😄 kocasının yatak performansıyla övünmesi bitti bu defa da meslekle övünmeye geçti 😂😂 gerçekten yazdıkça çoğu kişi gülüyor sana burda bence daha fazla yazma istersen… ha bu arada üslubunda ya da kelime seçiminde de öyle üst düzey bir şey yok yani sayın “ meslek olarak da üstün kişi”🤪🤪