Akrep iyi yine sonlandırmışsınız biz yarım bırakmışdık🤣
İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey
Sedaa 😂😂hahaha aynen öyle sanki soğumadan yerine koymak istiyor 🤣🤣
JartiyerliKedi Benim eşim ilişki ortasında birden bana söylemeden kalkıp mutfağa sigara içmeye gidiyor , geri gelip devam ediyor. Ne zaman yapsa gülerim 😂
Akrep bizde de benzer bir olay yaşandı 😂
JartiyerliKedi komikmidir bilemedim ama dün gece ilişki sırasında eşim popomu gerdirdi sıkarken ve popom az bişey yırtıldı galiba kanadı biraz ben gülüyorum eşim deli misin niye gülüyorsun pansuman yapalım diyo😄
Kirmizisarap Sonradan konuşmak olay anından daha komik olmuştu😂😂 hala hatırladıkça güleriz
JartiyerliKedi benim o an aklıma saçma sapan detaylar gelir bazen tutamam sorarım kendimi geçen eşim biraz geç gelmişti gelir gelemzde bana sardı tam işin ortasında sen yemek yemiş miydin diye sordum😂 bi 5 dakka sorduğum sorunun şaşkınlığı ve gülüşme oldu tutamıyorum o an aklıma kira faruralar aidat gibi şeyler geliyor
Akrep ben gülünce eşim yerin dibine giriyor 🙈
JartiyerliKedi her doggy pozisyonunda gaz çıkıyor vajinamdan ama benim herifin hoşuna gidiyor daha da zevke geliyor manyak mıdır nedir 😂
Nietzsche hahaha dımdızlak ortada bırakıyor resmen🤣🤣
Noluyohh 🤣ou ağlanacak hale gülmek bu olsa gerek. geçmiş olsun 🙄
Tomris hay Allahım 😂kız işe odaklansana napcan kirayı🤣
Redrouge ay değişikmiş 😂ben çok utanmışdım odur budur 1 buçuk yıl yapmadık şu aralar yine sardık ama şükür artık çıkmıyor gaz 😁ama çıkıcak diyede ödüm kopuyor
JartiyerliKedi kendisi de farklı gezmiyor evde 😂