deleted8 yok hepsi farklı 4yüz farklı 😂 birde porselen bebek miydi neydi öyle bir şarkı vardı 😂😂 neden geldi aklıma kim söylüyor bilmiyorum 😬😂

Deleted11 düşünsene 80 yaşına gelince diyomuşsun şu yaşlı bunak yüzünden seninle kavga etmiştik diyomuşsun 😂😂 ağzında diş olmadığını da düşünerek 😂😂😂😂😂 eşinde sen kimsin diye sana soruyomuş ahahahaha😂 efsane diyalog olur 😂😂 biz eşimle ağzımızda diş yokmuş gibi konuşuyoruz bazen 😂😂😂

Ask_hosmus fanteziye bak 😂😂 taklidini yaparken bende ağzımı yaya yaya konuşurum 😂😂 bu arada eşim diş teknisyeni dişsiz kalmıcaz 😂😂

Ask_hosmus teletabiler, winx club , tom ve jerry, pokemon, cedric
      Bakkaldan herzaman piko, limonlu buz parmak, muzlu puding alırdım, hala severim muzlu pudingi 😍🙈

Şarkıda serdar ortaçın ismail Yk nın her şarkısını dinlerdim 🤣

Ask_hosmus 1- ay savaşçısı, winnie the pooh, Tom&jerry, jetgiller, casper ve daha fazlası😁
        2-meybuz, citos vardı ismini unuttum, caprisun, çokoprens
        3-irem hayalet sevgilim, hepsi, gökçe Kırgız kalbime gömerim ozaman.
        Birde Bi rap şarkısı vardı hatırlayamıyorum kız ve erkek birlikte söylüyordu rap sevmem normalde ama ozamanlar baya dinleniyordu güzeldi de 😊

Ariel birde çok iğrenç ama citosu tükürükleyip şekil yapardık yada kim daha uzun yapacak diye yarışırdık tükürüğü kuvvetli olan kazanırdı 😂 annem görürse çok kızardı🤭

Ask_hosmus kutsi ilanı aşk seda tripkolik halada dinlerim geneli kürtçe şarkı dinlerim 2 yum yum tutku olalet eksi yüz kremini eti pop browni danino puding 3 tom ve jerriy casper dakidak pokemon temel reis sevimli kahramanlar bir kedi gördüm sanki 😂😂😂😂

Ask_hosmus

• 1 louie anderson, deniz kızı, afacan denis, buggs bunny, tom ve jerry ve diğer böyleli çizgilizimler 🤣

• 2 ikram, tutku, rondo, hanımeller, 1 tl lik içi full dolu cips

• 3 cüneyt tek- gidersen , sagopa - baytar, gökçe kırgız kalbime gömerim o zaman

Ask_hosmus

1. Jetgiller, Şirinler, Casper ve Tom ve Jerry en bayıldıklarım😍 Johnny Bravo, Gumball, Sürekli dizi, Powerpuff girls bunları da çok severim hala görsem izliyorum.
              2. Meybuz, şıpsevdi sakız, ekşi sakız vardı bir de.
              3. Yıldız Tilbe, Çelik, Rafet El roman ve Bendeniz şarkılarını çok dinlerdim😂 Bir ara en popüler şarkıları vardı.

Deleted11 ahahahah çok iyi yaaa keşkem benim eşimde dişçi olsaydı 😂bu gidişle benim eşimin ağzında diş kalmıcak her dişi ağrıdığında gidip çektiriyo 😂😂 git yaptır diyorum uğraşamam dişle falan böyle kökünden kurtuluyom diyo 😂😂

Ariel ıyyy iğrenç😂😂😂nasıl tükürükle şekil veriyodunuz yaa Hayel edemedim bi türlü 🤷‍♀️😂😂

Ask_hosmus 1-eskiden izlediğiniz ve en sevdiğiniz çizgi filmler🌸 Winx Clup
                  2-eskiden bakkaldan aldığınız unutulmaz yiyecekler🌸 Jöle ve leblebi tozu🤣
                  3-eskiden en çok dinlediğiniz şarkılar🌸 Ismail YK-Bas gaza 🤣🤣🤣