Ask_hosmus evet hatırlıyorum değiştirdiğin zamanı ama adını hatırlamıyordum 🙈😂
Eskiler 🌸🌸
deleted8 yok hepsi farklı 4yüz farklı 😂 birde porselen bebek miydi neydi öyle bir şarkı vardı 😂😂 neden geldi aklıma kim söylüyor bilmiyorum 😬😂
Deleted11 valla sende de ne beyin var yaa herşeyi hatırlıyon knk 😂😂
Ask_hosmus kanka çok fenayım 😂 eşimle olan her şey aklımda diyor ki nasıl hatırlıyon 😂😂
Deleted11 düşünsene 80 yaşına gelince diyomuşsun şu yaşlı bunak yüzünden seninle kavga etmiştik diyomuşsun 😂😂 ağzında diş olmadığını da düşünerek 😂😂😂😂😂 eşinde sen kimsin diye sana soruyomuş ahahahaha😂 efsane diyalog olur 😂😂 biz eşimle ağzımızda diş yokmuş gibi konuşuyoruz bazen 😂😂😂
Ask_hosmus fanteziye bak 😂😂 taklidini yaparken bende ağzımı yaya yaya konuşurum 😂😂 bu arada eşim diş teknisyeni dişsiz kalmıcaz 😂😂
Ask_hosmus teletabiler, winx club , tom ve jerry, pokemon, cedric
Bakkaldan herzaman piko, limonlu buz parmak, muzlu puding alırdım, hala severim muzlu pudingi 😍🙈
Şarkıda serdar ortaçın ismail Yk nın her şarkısını dinlerdim 🤣
Ask_hosmus 1- ay savaşçısı, winnie the pooh, Tom&jerry, jetgiller, casper ve daha fazlası😁
2-meybuz, citos vardı ismini unuttum, caprisun, çokoprens
3-irem hayalet sevgilim, hepsi, gökçe Kırgız kalbime gömerim ozaman.
Birde Bi rap şarkısı vardı hatırlayamıyorum kız ve erkek birlikte söylüyordu rap sevmem normalde ama ozamanlar baya dinleniyordu güzeldi de 😊
Ask_hosmus kutsi ilanı aşk seda tripkolik halada dinlerim geneli kürtçe şarkı dinlerim 2 yum yum tutku olalet eksi yüz kremini eti pop browni danino puding 3 tom ve jerriy casper dakidak pokemon temel reis sevimli kahramanlar bir kedi gördüm sanki 😂😂😂😂
1 louie anderson, deniz kızı, afacan denis, buggs bunny, tom ve jerry ve diğer böyleli çizgilizimler 🤣
2 ikram, tutku, rondo, hanımeller, 1 tl lik içi full dolu cips
3 cüneyt tek- gidersen , sagopa - baytar, gökçe kırgız kalbime gömerim o zaman
Ask_hosmus uzun sakız gibi yumuşak şeker ben çok eski sayılırım 🤣🤣🤣 31 yaşım
zarifhanim yaranamadı yawrum yaranamadı ne yaptıysa bize yaranamadı 🤣
- Düzenlendi
- Jetgiller, Şirinler, Casper ve Tom ve Jerry en bayıldıklarım😍 Johnny Bravo, Gumball, Sürekli dizi, Powerpuff girls bunları da çok severim hala görsem izliyorum.
- Meybuz, şıpsevdi sakız, ekşi sakız vardı bir de.
- Yıldız Tilbe, Çelik, Rafet El roman ve Bendeniz şarkılarını çok dinlerdim😂 Bir ara en popüler şarkıları vardı.
Deleted11 ahahahah çok iyi yaaa keşkem benim eşimde dişçi olsaydı 😂bu gidişle benim eşimin ağzında diş kalmıcak her dişi ağrıdığında gidip çektiriyo 😂😂 git yaptır diyorum uğraşamam dişle falan böyle kökünden kurtuluyom diyo 😂😂
Birmelekannesii senin sevdiğin yiyecekler var hala ne güzel😂😂
Ariel ıyyy iğrenç😂😂😂nasıl tükürükle şekil veriyodunuz yaa Hayel edemedim bi türlü 🤷♀️😂😂
Kbranur65 ayy evet yaa 😂 o kedi de bi türlü yakalayamamıştı kuşu 😂😂
Ask_hosmus 1-eskiden izlediğiniz ve en sevdiğiniz çizgi filmler🌸 Winx Clup
2-eskiden bakkaldan aldığınız unutulmaz yiyecekler🌸 Jöle ve leblebi tozu🤣
3-eskiden en çok dinlediğiniz şarkılar🌸 Ismail YK-Bas gaza 🤣🤣🤣
Tecrubekonusuyor aaaaa tamm nasıl aklıma gelmez yaaaa bayılırım ona hepsini birden ağzıma sığdırmaya çalışırdım 25 kuruştu hatta 😂😂