İzlemek istemiyorum kaldıramam ama bahsettiğinize göre çok fena 😔 Allahım haketmeyen çocuk vermesin. İnsanlar 10-15 yıl evlat sahibi olmak ister bazılarıda anında olur kıymet bilmezler. Tek istediğim anne baba olamayacak insana Allah çocuk nasip etmesin ya 😔 okuduklarımla bile kötü oldum izlesem kendime gelemem 😔
3 aylık bebeğini döven baba
Redkids kanıt olmadan ceza almıyorlar çünkü. 🤦♀️
Redkids bak sende diyorsun “kanıt olduğu halde bile ceza almayanlar var” bu kadın nasıl inandırabilirdi kendini?
- Düzenlendi
Deleted11 bak sen anlamiyorsun sanirim beni diyorum ki bu kadin telini oraya koyup kayit altina niye almis? Birseylerden suphelendigi icin ve hissettigi icindir , bnde diyorum ki insan birseylerden suphelendigi kisiye evladini verir mi bu kanitladida ne oldu bu adam cezaevine gidip zikkimlanicak insallah geberir orda, evladini kaybetti evlat acisi cok zor , belki annelik icgüdüsünun verdigi hislerle davranmis olsaydi belki bu bebek yasiyor olacakti, şahsen ben telimi acip evladim ve esimin oldugu yere koyuyorsam birseyleri kanitlamak icin cok buyuk şüphem vardir
Guzellik09 Cok kötü oldum ben ya eşim sağolsun biraz dışarı çıktık yağmur da
Birmelekannesii Ay izlemeyin kesinlikle insanın cidden kanı donuyor inanın hala kendime gelmiş değilim çok kötü oldum ağla ağla migrenim var zaten panik atagim nefesim kesildi ya
Redkids Tmmda kanitlamadsn nasi anlicak olayı belki başka şeyden süpheendi her şey olabilir neler duyuyoruz görüyoruz artık babası mi tecavüz etmiş annesi mi iyle yapmış neler neler demekki kondursmamis yada eşi yanında babalık gibi bisiler farketmisfir çocukta ona göre hani ben yokken bakiyim neler yapıyor çocuğa diye çekmiş bakmış ki insan olmayan yaratık dövüyor meleği. Belki de söylese sen dovuyo musun saçmalama vs der geçerdi kanıt olması şart yani sonucta baba kim düşünebilirdiki dovucegini kim kondurabilir